reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ksiega imion

maryńka Lena mi się podoba, choć teraz jest bardzo popularne, czarnana82 mi też przez myśl przechodzi Alan, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy ,czekamy na potwierdzenie płci

reklama
czarnana82 Alan bardzo popularne tu gdzie mieszkam... w Polse chyba tez? kwestia gustu, ladne, ale ja bym takiego nie wybrala

U nas zostanie chyba Marcelina choć imię miało być krótkie, bo nazwisko mamy długie, ale Emilka które mi pasuje D. nie bardzo ... Myślałam jeszcze o Pauli. Ciężka sprawa.:-D
Lena ładnie, ale strasznie dużo Len wokół mnie to samo z Mają. Alan u nas mało spotykane.

a mnie sie julian badzo podoba, tylko moj M. w ogole slyszec nie chce. teraz debatujemy nad ewentualna Julita ;-)

Witajcie dziewczyny:) Mnie też się zawsze imię Julian bardzo podobało,nawet daliśmy tak na imię maleństwu ktorego teraz z nami niestety nie ma bo poroniłam w 8tyg.:( Zarejestrowaliśmy w Urzędzie to imię dzidziusiowi i powiem Wam szczerze że bardzo żałuję bo zawsze będzie mi się smutno kojarzyć a tak mogłabym dać tak na imię naszemu przyszłemu synkowi... Ahh. Bo imię jest śliczne ...

Teraz planujemy dać na imię Aleksander. Widzę, że tu większa dyskusja nad imieniem dla dziewczynki...;)

My juz mamy wybrane imiona dla syna - bedzie mial dwa. Tylko boje sie napisac, zeby nie zapeszyc.

Wiem co to znaczy,sama jestem bardzo ostrożna w innych kwestiach i się boję. Myślę że wszyscy zrozumiemy także jak nie chcesz nie pisz... :)
Będzie dobrze:)
Nasz też bedzie miał dwa ale nie wiemy jakie drugie jeszcze;)

MY wiedząc , że będzie dziewczynka ,( potwierdzenie w czwartek , ale juz 2 lekarzy tak powiedziało ) zaczęliśmy myśleć nad imieniem . I to co mnie się wcześniej wydawało oczywiste teraz juz takie nie jest . Nie mam pewności, a 100 % będę wiedziała zapewne po narodzinach:-D .
Do wyboru mamy: Justyna, Oliwia, Alicja, Amelia oraz Alina. Nie patrzymy czy popularne czy nie , ważne by nam sie podobało i pasowała do dzidzi :tak: Wczoraj wypisałam imiona na kartkach , wrzuciłam do pudełeczka , zamieszałam . Każdy po 3 losowania . No i nam wyszło 2x Alicja, 2x Oliwia, 2x Alina. Alina ostatnio najbardziej mi sie podoba a Alicja to miała tak moja mama na imię.

Ostatnia edycja:
Julian kojarzy mi sie z bajka Madagaskar :-D Krol Julian:-D:-D:-D oczywiscie pozytywna postac
Alan- kolezanka ma syna:tak: ladne imie

Pola, zna ktoras jakas:confused:
Noah tez mi sie podoba, w sumie biblijne ale co tam mi sie podoba:-D
Narazie puki nie wiem kto mieszka w brzuszku moge szukac ;-)

ALICJA swietne, moja tesciowa to Alina

reklama
Do góry