reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ksiega imion

Nomi, Alicja śliczne imię a jeśli na dodatek to imię Twojej Mamy to długo bym się nie zastanawiała:-)

Anka Twoje typy chyba wszystkie mi się podobają, fajne imiona znajdujesz:-) Pola mi się tylko z Raksą kojarzy, czyli ze śliczną dziewczyną(choć obecnie chyba bardziej by pasowało określenie piękną kobietą);-)

reklama
Julian kojarzy mi sie z bajka Madagaskar :-D Krol Julian:-D:-D:-D oczywiscie pozytywna postac
Alan- kolezanka ma syna:tak: ladne imie

Pola, zna ktoras jakas:confused:

No ja znam :) bardzo fajna dziewczynka i fajne imię :) bardzo osobiscie mi się podoba jak bym miała dziewczynkę pewnie bym ją tak nazwała :) Fajnie brzmi jak znajomi do córeczki mówią Polusia,Pola,Polka...

Ja sobie tak myślę, że z tych wybranych kilku imion w przeciągu tych kolejnych miesięcy ciąży coś tam już się ukształtuje :tak: ale i tak mam jakieś dziwne przeczucie, że jak zobaczę malutką po porodzie to wszelkie wątpliwości co do imienia znikną jak bańka mydlana, wtedy będzie konkretne imie ,żadne inne :-D:-)

my tez myslimy nad Amelka, M. sie uparl jak osiol... a ja? no coz, pozwalam mu wybierac, ale moze co innego mu do glowy strzeli jeszcze.

a z innych to Klaudia, Julita... kurde sama nie wiem

Dziewczyny ja juz jestem zdecydowana i moja Córcia to już Róża i basta heheh ale w pracy jedna znajoma ma fajne oryginalne imie-LORENA jakby co ładna fajna babka:-D

A z męskich kolega nazywa sie Gracjan tez fajny człowiek.

U nas mały sukces... Zmniejszyła się lista...
1. Ludwik
2. Ignacy
3. Aleks

Czy w Polskich Urzędach bez problemu wpiszą "Aleks"? Czy musi być Aleksander?

Deizzi mojej kuzynki syn ma na imię Aleks, i normalnie jest wpisany tak jak napisałam.
Co do imion dla mojego Maluszka, to typy tam jakieś mam ale dopóki nie wiem, czy córa czy syn to się tak nad tym nie rozkminiam bo tylko mętlik w głowie mam.

reklama
Dziewczyny ja juz jestem zdecydowana i moja Córcia to już Róża i basta heheh ale w pracy jedna znajoma ma fajne oryginalne imie-LORENA jakby co ładna fajna babka:-D

A z męskich kolega nazywa sie Gracjan tez fajny człowiek.

Mnie Gracjan też sie podoba :tak: ale mojemu już nie . A Lorena kojarzy mi sie z L'OREAL :-) a konkretnie z pianką do włosów bo używam :rofl2:

Do góry