reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ksiazki, Poradniki O Dzieciach

reklama
Nie zdążyłam przeczytać całej książki, ale nauczyłam się słuchać Pati. Przestałam szaleć z niepokoju, że tak mało śpi w dzień i dałam jej wolną rękę i okazało się, że się uregulowała i śpi w domu :) Faktem jest, że musi ktoś obok być podczas zasypiania to wtedy śpi dłużej, ale w łóżeczku z butelką też zaśnie.

Ja nie przeczytałam ::) Jakoś nie mogę się przekonać do czytania książek na kompie... Ale dzięki Wam wiem co nieco z Jeżyka niemowląt :) I u mnie sprawdziło się z trzema ziewnięciami! :)

O ile przez pierwsze trzy miesiące rytm karmienie - aktywność - sen zupełnie się u nas nie sprawdzał, bo Jaś zasypiał zaraz po karmieniu, o tyle teraz rzeczywiście zaczyna to tak funkcjonować. Tyle, że u nas okres aktywności jest dużo dłuższy niż pisze Tracy Hogg ;)

catherinka pisze:
Ja nie przeczytałam  ::) Jakoś nie mogę się przekonać do czytania książek na kompie... Ale dzięki Wam wiem co nieco z Jeżyka niemowląt :) I u mnie sprawdziło się z trzema ziewnięciami! :)
Catherinka ja właśnie zamówiłam sobie na allegro - sama książka kosztuje 11,9 + wpłata na konto 6 zł. Też nie umiem czytać na kompie....

Nie ma jak papier :D
A ja dostanę ksiżąkę w piątek od siostry, bo zapomniała dać na urodziny... :laugh:
Juz się cieszę, bo też nie lubię zbyt długo czytać na komputerze..

reklama
Do góry