reklama
anian
Fanka BB :)
Nie zdążyłam przeczytać całej książki, ale nauczyłam się słuchać Pati. Przestałam szaleć z niepokoju, że tak mało śpi w dzień i dałam jej wolną rękę i okazało się, że się uregulowała i śpi w domu Faktem jest, że musi ktoś obok być podczas zasypiania to wtedy śpi dłużej, ale w łóżeczku z butelką też zaśnie.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ja nie przeczytałam : Jakoś nie mogę się przekonać do czytania książek na kompie... Ale dzięki Wam wiem co nieco z Jeżyka niemowląt I u mnie sprawdziło się z trzema ziewnięciami!
pytia
O ile przez pierwsze trzy miesiące rytm karmienie - aktywność - sen zupełnie się u nas nie sprawdzał, bo Jaś zasypiał zaraz po karmieniu, o tyle teraz rzeczywiście zaczyna to tak funkcjonować. Tyle, że u nas okres aktywności jest dużo dłuższy niż pisze Tracy Hogg
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Catherinka ja właśnie zamówiłam sobie na allegro - sama książka kosztuje 11,9 + wpłata na konto 6 zł. Też nie umiem czytać na kompie....catherinka pisze:Ja nie przeczytałam : Jakoś nie mogę się przekonać do czytania książek na kompie... Ale dzięki Wam wiem co nieco z Jeżyka niemowląt I u mnie sprawdziło się z trzema ziewnięciami!
Zuzia24
kelts
czy ktoras z was moglaby mi przeslac "jezyk niemowla"? ppppprrroszszzzze
kelts1@wp.pl
kelts1@wp.pl
reklama
Podziel się: