reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ksiazki, Poradniki O Dzieciach

reklama
Azik- a powiedz jako doświadczona mama...:tak: Piotruś miał coś takiego jak bunt?

Ksiązke kupie i przeczytam....napewno :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D

Azik- a powiedz jako doświadczona mama...:tak: Piotruś miał coś takiego jak bunt?

Ksiązke kupie i przeczytam....napewno :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D

trudno jest mi powiedzieć
takiego ksiązkowego to chyba nie miał

ale dzieci mają swoje fochy cały czas

najwazniejsza jest konsekwencja i serce - to zawsze działa z naciskiem na konsekwencję - bo z tym sercem to maluchy sa bystre i szybko wykorzystują :)

teraz odkąd pracuję jeszcze w grupie 2-3 latków - to mam potwierdzenie :)

Polecam "Drugi i trzeci rok zycia dziecka". Jestem wierna calej serii poczawszy od "W oczekiwaniu na dziecko" i "Pierwszy rok zycia dziecka". Jak dla mnie rewelacyjne poradniki.

Ja rowniez czytalam "Jezyk dwulatka" i polecam, naprawde rewelacja!!! Stosujemy sie do zalecen i rzeczywiscie dziala na bunty naszej pociechy. Nauczylam ja tez ktorych rzeczy w domu nie wolno ruszac, bo sa mamy i taty i nie rusza... Az nam sie wierzyc nie chce czasem, ze sie slucha!!!:-D :-D :-D

Ja rowniez czytalam "Jezyk dwulatka" i polecam, naprawde rewelacja!!! Stosujemy sie do zalecen i rzeczywiscie dziala na bunty naszej pociechy. Nauczylam ja tez ktorych rzeczy w domu nie wolno ruszac, bo sa mamy i taty i nie rusza... Az nam sie wierzyc nie chce czasem, ze sie slucha!!!:-D :-D :-D

dziewczyny .....a ma może któraś wersję elektroniczną tej książki????

reklama
Do góry