reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Książki, e-booki, poradniki.

Nie mam zamiaru dalej Was przekonywać do swoich metod bo to zbyteczne.. Tak się składa, że ja z jakichś powodów wybrałam taką a nie inną metodę (o dziwo mimo, że taka zła a jednak skuteczna u nas:baffled:) i nikogo nie namawiałam ani nie namawiam do stosowania jej..
Proponuję wrócić do głównego tematu wątku i poradzić może Karolinie jakieś metody do jej synka

Chetnie skorzystam z kazdej pomocy. Dzieki z gory.

No więc panie.. do dzieła..!!! chyba lepiej podzielić się swoimi sprawdzonymi a zarazem jakże poprawnymi metodami bo to bardziej pożyteczne.. a nóż przyda się i dotrze do tych niedouczonych i (jakże to ludzkie) popełniających błędy mam :sorry2:

reklama
ja czytalam 'jezyk niemowlaka' czy jakos tak,wlasnie Tracy Hogg i nie zgadzalam sie w wiekszosci z Jej poradami i akurat u mnie,moje metody dzialaly...
my nie przechodzilismy okresu drapania czy innych takich pomyslow...kilka razy Nika uderzyla tate w twarz,ale lekko i bardziej dla zabawy i od razy siadalismy na Jej poziomie zeby Nas widziala dokladnie i mowilismy ze to nie grzecznie i nie wolno i tak sie nie robi.Wszystko w lekko ostrzejszym i stanowczym tonie i teraz Nika nawet nie pomyslkalby chyba o powtorzeniu takiej akcji:no:
ale kazde dziecko ma swoje dziwne zachowania,Nika moze nie robi tego ale zaczely sie sceny na placach zabaw,wiec trzeba znalesc swoj zloty srodek....

Ja tak niby na temat a wcale nie ... Czemu nie kupicie książki w księgarni ?

Powodów może być wiele, pewnie każdy ma inny ale ja np:
-bo taniej
-bo wygodniej-wole czytać e-booki,
- no i najważniejszy: bo w moim przypadku w polskiej księgarni będę za jakieś 3 lub 4 miesiące a ja potrzebuję wcześniej. W wielu internetowych nie wysyłają zagranice:angry:, a nawet się nie można zarejestrować bo ciągle wyskakuje błąd w zapisie kodu pocztowego:angry:

reklama
Moja córcia od 20 sierpnia ma katar, to juz 3 miesiąc leci jak nie było dnia bez kataru. katar zmiania sie raz wodnisty raz gesty zolty zielony.. i tak w kolko. od 10 wrzesnia (gdy tylko moze) uczeszcza do zlobka, bardzo chcetnie tam idzie. jednak 2 tyg temu przechodzila zapalenie zatok sitowych i uszu. jak skutecznie wyleczyc 2latke z kataru?????????????

Do góry