reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
Trasia, ja mam tylko wielką księgę...

Kupiłam fajną pozycję za piątaka:-D Rysunki nie zachwycają, ale ilość tekstu w sam raz dla Miesia i traktuje o tym, że trzeba myć ręce, zęby, przez pasy przechodzić za rękę z dorosłym i tym podobne, pożyteczne rzeczy:tak: Taka o codzienności naszych Małolatów- spacerkach, malowaniu farbkami, rysowaniu, fajna

W świecie zabawek: Dorota Krassowska "Co każdy przedszkolak umieć powinien..."

jest dużo pyt. skierowanych do malucha- Miesio uwielbia tą formę. Z radością odp "ta!" jak czytam " A Ty malowałeś już farbkami?" itp:-)
na arosie po 3 z hakiem:)))

Ostatnia edycja:
martadelko i jak się Emi Filemona podoba? u nas bez szału :/

trasiu wielka księga ma taki plus, że w cenie dwóch pojedynczych książeczek masz 4 opowieści, ale Kubi chętniej sięga po Elmera i Różę... jak mi jakaś gratisowa kasa wpadnie to zamówię pozostałe 3 :) bo strasznie lubi!

Aestima wygląda zachęcająco, tym bardziej za taką cenę! tylko czemu te okładki miękkie :wściekła/y:

reklama
Do góry