reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

heh, trasia ojjjj kiepsko musi z Tobą być, kiepsko! jak coś to po drodze na porodówkę skoczysz po odbiór do empiku!

forever ja wczoraj dorwałam w auchanie 'Gdzie jesteś mały misiu?' za chyba 4zl, więc mamy już wszystkie 3... ładne, chociaż jak dla mnie troszkę nudne, ale może przez to dobre na dobranoc :)

aaaaa właśnie w auchan jakaś akcja 'tania książka' i trochę się trzeba nagrzebać, ale warto! zakupiłam 10 pozycji w twardych okładkach :)-D!) i zapłaciłam w sumie 34zl
za 4 zapłaciłam po 2zl, m.in. :
Leonidas i jego pies Luis - Serrano Esteban za | Książki empik.com całkiem całkiem!
Zeszyt Anity - Amelio-Ortiz Osvaldo P. za | Książki empik.com tu ilustracje do mnie nie przemawiają, ale w ramach urozmaicenia :)
dwóch pozostałych nie pamiętam :p

zauroczyły mnie te:
Mam Cię, mały Wombacie - Opracowanie zbiorowe za 14,99 zł | Książki empik.com 5zl
Płyń, mały Wombacie, płyń! - Fuge Charles za 14,99 zł | Książki empik.com 4zl
duży format, ciekawe historyjki trochę rymowane... na pewno zakupimy też trzecią część! szczerze polecam, na arosie po 5zl..
Miś polarny i tęcza - Butterfield Moira za 14,99 zł | Książki empik.com chyba 4zl, dokładnie jeszcze nie przejrzałam, trochę brokatowo-różowa, ale wygląda sympatycznie

taka:
Wesoły dzień. W podwodnym świecie. Odkryj morskie tajemnice! - Butterfield Moira za 9,49 zł | Książki empik.com za chyba 4zl, z okienkami!

i reszta to jakieś mniej ciekawe... ale i tak myślałam, że nigdy nie wyjdę z tego auchana, aczkolwiek bajzel mają ogromny!

co do Martynki to ja jej fanką nie jestem, ale moja siostrzenica swego czasu lubiła baaaaaardzo!

reklama
Byłam dziś w empiku, wyżyłam się książeczkowo!!! :-) i już złego słowa nie powiem o wszystkich którzy ślęczą tam godzinami i wertują książki kartka po kartce :-p T nie mógł mnie wyciągnąć :-D

Madzioolka uśmiałam się :) witaj w klubie! co do Mam Oko na litery to fajna zabawa też dla starszych, miałam okazję dokładnie pooglądać na święta (siostra komuś tam kupiła) i wyszukiwanie przedmiotów/osób zaczynających się na daną literę jest mega wciągające :) kiedyś na pewno zakupię!

a ja znowu post pod postem, trasia możesz na mnie 'pofukać' ;-)

wiecie, że ja jeszcze tego zamówienia na arosie nie zrobiłam, bo liczę, że zaraz znów jakieś cudo znajdę za małe pieniądze :szok: nienormalna jakaś jestem!

kurcze dziewczyny ja mam zakaz wchodzenia tu nakazanym przez M.
a tak swoją drogą to chciałabym mieć i kasę i miejsce choć na połowe tych pozycji :-(

forever ja z czasów "dzieciństwa" też Martynki nie pamietam ale widziałm u córki koleżanki - Martynka się zwie :-) i mnie nie porwała

kati jest np 'Nocnik Maksa' chociaż ja jego fankę szczególną nie jestem, są też przygody Mikołajka, ale to na za kilka lat.. jest książeczka o Elmo (broszurowa) i pamiętam, że moja siostrzenica je uwielbiała!

reklama
Do góry