reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama

buahahahaha:-D

kasiu domówiłaś coś jeszcze do usypianek...?:sorry2:

ja wczoraj byłam w empiku, mnóstwo pozycji, o których wcześniej nawet nie słyszałam, pare wpadło mi w oko m.in. do usypiania zamierzam zakupić (nie pamiętam czym się różniły...)
Najpiękniejsze wiersze dla dzieci - Kern Ludwik Jerzy, Chotomska Wanda, Brzechwa Jan za 34,49 zł | Książki empik.com
albo
http://**********/najpiekniejsze_wiersze_dla_dzieci_9.html

i baaaardzo spodobała mi się Filomena!!!
Stasiek poleca: Książki dla dziewczyn
ZORROBLOG: FILOMENA Z FRANCJI

Martadelka ta Filomena wygląda bardzo ciekawie :)

Ja wczora objerzałam Elmera i Róże ale jakoś nie ujęła mnie tak jak "podstawowy" Elmer i jakos źle mi z tym bo bardzo chciałam ją kupić... chyba muszę pujśc pooglądać jeszcze raz :-D

Druga pozycja która zapadła mi w pamięc to seria o Kwaku: KSIĄŻECZKA Z BAJKA DO CZYTANIA A TAK GRA KWAK (2899744254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jej inność polega tym że ma forme takiego jakby komiksu. Są cztery części i każda super ale to taie bardziej chłopiece tematy jednak: Kwak naprawia przeciekającą rurę, wyciąga samochód który ugrzązł w błocie, gra w bejsball i jest kapitanem statku - znam już trochę Maję i Jej niestety takie klimaty nie ruszają a szkoda bowydanie bardzo ciekawe i cena tez skopoko, 10-17zł, mówi sie tudno... :)

Kati widziałam "Gdzie idziemy" jednak zdecydowanie bardziej spodobało mi się "Jest tam kto" a to dlatego że Maja uwielbia pukać do drzwi a w tej książce co druga strona to właśnie drzwi i tak sobie pukamy i pytamy czy ktoś tam jest :)
"Jak tata pokazał mi wszechświat" widziałam tylko w necie (na arosie jest kilka zdjęć środka) ale wygląda ciekawie :)

Pozostałych nie widziałam.

Wpadła mi za to świetna książka na przyszłość: Gotujemy. Najprostrze przepisy kulinarne dla dzieci (druk) - Abigail Wheatley - Merlin.pl świetne wydanie, obrazki krok po kroku jak co robić, także Maja będzie ze mną gotować, albo przynajmniej zrobimy podejście :-):-)

reklama
dzieki dziewczyny za opinie :-)
Madzioolka ja bym też musiała taką książkę kupić, Mati uwielbia wszystko robić ze mną, szczególnie w kuchni ;-)

poradźcie mi co kupić chrześnicy M. na 4-te urodziny?
myślałam nad książką jakąś - ale jaką?

ona za każdym razem dostaje od nas książkę :-)
plus jakąś pizamkę, moze jedną z gier memo z biedronki

Do góry