reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

mamoM ja też oglądałam 'Bobo' na różnych stronkach... ale chyba tak jak Ty liczyłam podświadomie na jakiś wyjątkowy egzemplarz :-D tak czy inaczej zakup uważam za bardzo udany!

aaaa i jeszcze co do hitów biorąc pod uwagę cenę w stosunku do jakości to 'Wielki kłębek wełny' za te niespełna 3 zl to świetny zakup!

reklama
martadelko tak wszystko skompletowane... a co u Ciebie niedostępne? Może inne dziewczyny z forum Cię ubiegły :-D
niedostępne: Czerwony kapturek - książeczka puzzle (druk) - Merlin.pl
no to teraz się proszę przyznać, która mnie ubiegła!:wściekła/y::-p:-D nadal czekam na dwie pozycje...
ja dziś byłam w Empiku, dokupowałam zeszyt dla 7-latka (do prezentu Mikołajowego dla mojego chrześniaka) i zaliczyłam zdziwko: półki z książkami dla dzieci pękały w szwach:szok: obejrzałam m.in. Różnimisie, Lalo, Bintę, serię z Basią (ale tą w większym formacie) i inne. Nie byłabym sobą, gdybym nic nie kupiła, ale opanowałam się i wyszłam tylko z http://www.empik.com/otworz-okienko...i-opracowanie-zbiorowe,prod57120554,ksiazka-p
kasiu tyle szczęścia za jedyne 4,80zł;-) mowa oczywiście o 'Panu kluczyku...:-)

heh martadelko w promocji było 3,88!! fajnie, że udalo Ci się tyle książeczek obejrzeć na żywo! a Muminki się Emi podobają? Bo też dziś przyszły z moim zamówieniem, liczę na pozytywne przyjęcie :)

o to widzisz - złotówka do przodu:-p my byliśmy dziś u mojego chrześniaka więc do domu wróciliśmy o godz. 20 - kapanie, kaszka i lulu;-) z Muminków mamy Słowa i Emi bardzo je lubiła, teraz rzadko zagląda, mam nadzieję, że okienka przypadną jej do gustu, daj znać jak u Ciebie - pewnie się zastanawiasz w jakiej kolejności dawać książeczki Matiemu:-)

Kasiawilde - niestety dziś czasowo nie dałam radę, były inne priorytety - akcja pakowania prezentów na Mikołaja do żłobka, uzyskiwanie zaświadczenia od lekarza aby Młoda mogła uczestniczyć w imprezie a gdy się ogarnęłam sklep Merlina był już zamknięty :-(. Niby mogłybyśmy podjechać jutro po basenie ale nie wiem jak Młoda zareaguje na tonę książeczek i książeczki dla Niej.:-D

kasiawilde co do "kłębka wełny" to potwierdzam ze świetny zakup za tak niska cene

martadelka no czekam na reakcje Emilki na "Muminki. Zabawa w chowanego" u nas to hit, tylko juz te odkrywane okienka nam sie lekko porozdzierały i chyba musze po raz drugi kleic wszystko :zawstydzona/y:

forever no dzis to juz odbierz te ksiazeczki bo my tu wszystkie ciekawe reakcji Krysi i twoich recenzji :tak:

a ja czekam na zamówienie z empika to znaczy na realizacje zebym mogła odebrac w salonie, ale chyba to potrwa bo 4 z 5 ksiazeczek które zamówiłam maja status oczekiwania 4-5 dni :baffled:
a zamówiłam w niedziele, licze ze na poniedziałek/wtorek bedzie...

Może dziś odbiorę - jest taki plan - ale Krysia napewno ich nie zobaczy - muszę zrobić segregację co kiedy :tak: - więc opinie raczej moje będą.

u mnie na Merlinie czekam teraz już tylko na jedną pozycję, przewidywany termin wysyłki: dzisiaj:-)
forever utoniemy w tych książkach...;-)

reklama
Do góry