ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Kasianka, możesz ten sosik modyfikować i dodać jeszcze do niego pomidorka, albo inne warzywko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytałam, że to badania należy wykonać pomiędzy 24 a 28t.c. Dla własnego spokoju zrób sobie to badanie, bo można nieświadomie maluszkowi w brzuszku zaszkodzić.koga pisze:a mi gin jeszcze nie kazał robić tego badania
a następna wizyta dopiero na pocz stycznia i może wtedy ale to już chyba będzie bardzo późno
asiabeti pisze:Podobno nie wszyscy lekarze kieruja na to badanie, ale wiekszosc juz tak. styczen to rzeczywiscie bedzie troszke pozno. Ale miejmy nadzieje ze nic sie u Ciebie nie dzieje. Podobno cukrzyca ciązowa przewaznie przechodzi po pologu. Zeby jej uniknąć nie powinno sie jesc bialego pieczywa, duzo slodyczy i nabiału- tak mi powiedziala pielegniarka co mnie kuła.