reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krzywa cukrowa

cukrzyca w morfologi ani w moczu nie wyjdzie (chyba że ta już mocno zaawansowana) - jest to nieprzyjemne badanie (i ja chyba wolę dentystę) ale przeszłam je juz około 10 razy.
w tej ciązy (2 razy) - i jak dotąd wszystko OK ;) i nadal objadam się słodkościami...

reklama
w cukrzycy ciążowej - nei ma znaczenia - tutaj mniejasza role odgrywa dieta a przeważającą hormony. i nawet nie tykając  słodyczy, weglwodanów może sie okazać że cukrzyca jest - czego nie zyczę.

azik pisze:
w cukrzycy ciążowej - nei ma znaczenia - tutaj mniejasza role odgrywa dieta a przeważającą hormony. i nawet nie tykając  słodyczy, weglwodanów może sie okazać że cukrzyca jest - czego nie zyczę.

zrobię badanie, mam nadzieję, że wszystko będzie OK!

reklama
dziewczyny, gdzie kupić i jaką glukozę? widziałam w markecie, w auchanie - nie wiedziałam czy taka może być i nie kupiłam
iść do apteki??

Do góry