Hej wczoraj dużo krwi mi leciało za każdym pójściem do łazienki. Martwi mnie że Pani doktor stwierdziła że jest płód ale nie widzi bicia serduszka jak na 6 tydzień. Dlatego zrobiłam dziś bete jestem dobrej myśli choć te źle też mnie dręczą. Jutro wyniki trzymaj kciukiHej. Trzymam kciuki, aby było wszystko dobrze ❤
Ja miałam krwiaka ok 10 tygodnia ciąży, bardzo duże krwawienia. Myślałam, że to już najgorsze. Schodziły ze mnie skrzepy.
Całe szczęście wszystko dobrze.
Jedynie parę razy jeździłam do szpitala, i prawie cała ciąża przeleżana.
reklama
Masz dostęp do wyników online? Powinny być o 14:00Hej wczoraj dużo krwi mi leciało za każdym pójściem do łazienki. Martwi mnie że Pani doktor stwierdziła że jest płód ale nie widzi bicia serduszka jak na 6 tydzień. Dlatego zrobiłam dziś bete jestem dobrej myśli choć te źle też mnie dręczą. Jutro wyniki trzymaj kciuki
Niestety nie mam dostępu do wyników onlineMasz dostęp do wyników online? Powinny być o 14:00
Kropka3333
Fanka BB :)
Ehh. Wierzę, że będzie wszystko dobrze❤❤ daj znać jak wyniki❤❤Hej wczoraj dużo krwi mi leciało za każdym pójściem do łazienki. Martwi mnie że Pani doktor stwierdziła że jest płód ale nie widzi bicia serduszka jak na 6 tydzień. Dlatego zrobiłam dziś bete jestem dobrej myśli choć te źle też mnie dręczą. Jutro wyniki trzymaj kciuki
Cały dzień mam dziś plamienia. Mam nadzieję tylko że to nie poronienie . Leci mi krew wczoraj jak byłam Pani doktor powiedziała że ta beta jest ważna. Byle do jutra i żeby okazało się wszystko dobrze i że tylko jestem przewrażliwiona.Ehh. Wierzę, że będzie wszystko dobrze❤❤ daj znać jak wyniki❤❤
A urodziłaś zdrowe dziecko?Hej. Trzymam kciuki, aby było wszystko dobrze ❤
Ja miałam krwiaka ok 10 tygodnia ciąży, bardzo duże krwawienia. Myślałam, że to już najgorsze. Schodziły ze mnie skrzepy.
Całe szczęście wszystko dobrze.
Jedynie parę razy jeździłam do szpitala, i prawie cała ciąża przeleżana.
Miałaś jakieś inne problemy w ciąży?
Kropka3333
2 zdrowych, cudownych dzieci.A urodziłaś zdrowe dziecko?
Miałaś jakieś inne problemy w ciąży?
Z racji bliźniaków to ciąża od samego początku była ciężka. Najpierw krwiak. Tylko mi to strumienie krwi się lały wraz ze skrzepami.
Pozniej skracajaca się szyjka, dwunaczyniowa pępowina u jednego z dzieci. Suma sumarum w 31+1 tc urodziłam. Dwójkę wspanialych walczakow
Wasnie leci mi krew mam trochę skrzepów i się zastanawiam czy ten krwiak się oczyszcza do końca czy jak bo wczoraj na USG dopochwowym pani go nie widziała .
2 zdrowych, cudownych dzieci.
Z racji bliźniaków to ciąża od samego początku była ciężka. Najpierw krwiak. Tylko mi to strumienie krwi się lały wraz ze skrzepami.
Pozniej skracajaca się szyjka, dwunaczyniowa pępowina u jednego z dzieci. Suma sumarum w 31+1 tc urodziłam. Dwójkę wspanialych walczakow
Gratuluje2 zdrowych, cudownych dzieci.
reklama
Kropka3333
Ja pewnie bym bzikowala i już bym była w szpitalu .Wasnie leci mi krew mam trochę skrzepów i się zastanawiam czy ten krwiak się oczyszcza do końca czy jak bo wczoraj na USG dopochwowym pani go nie widziała .
Każdy przypadek też jest różny..
Dostałaś duphaston?