reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwiak w ciąży

Hej , niestety lekarz stwierdził że nie widzi płodu według niego powiększył się tylko pęcherzyk ciążowy ,co do plamien powiedział że się nie martwić i nie wie dlaczego wystąpiły , nie mam żadnych innych objawów nie przepisał mi żadnych leków .. martwię się czy to możliwe żeby nie było widać płodu .. stwierdził że jeśli za tydzień nie ukaże się będziemy usuwać. Wierzę do ostatniej chwili jednak się bardzo martwię.nie wiem co mam zrobić.
W którym tygodniu jesteś?

reklama
Prawdopodobnie 6 ale on nie jest pewien czy coś się zmieni. Dobija mnie
Wiesz kiedy miałaś owulację?
A nie masz możliwości pojscia do innego lekarza? Chodzi mi o upewnienie.

Ja poszłam w 6 tyg I 5 dni.
Było widać fasolkę i serduszko biło ❤
Moje cykle nie są regularne i szczerze byłam zaskoczona i dalej w sumie jestem bo u mnie wszystko się zgadza co do dnia ostatniej miesiączki.

Wiesz kiedy miałaś owulację?
A nie masz możliwości pojscia do innego lekarza? Chodzi mi o upewnienie.

Ja poszłam w 6 tyg I 5 dni.
Było widać fasolkę i serduszko biło ❤
Moje cykle nie są regularne i szczerze byłam zaskoczona i dalej w sumie jestem bo u mnie wszystko się zgadza co do dnia ostatniej miesiączki.
Powiem tak owulacja przypadała na dzień około 21-24 kwietnia dokładnie nie wiem tak wynika z aplikacji w której śledziłam swój cykl. Mam raczej cykle nieregularne. Byłam u innej położnej niestety lekarza żadnego nie ma z możliwością wizyty dziś bądź w tym tygodniu muszę czekać.do poniedziałku. Położna zaleciła mi jutro zrobić betę i w piątek również wykonać betę i zobaczyć czy się zwiększyła jeśli się zwiększy oznacza że.jest okej tylko ciąża będzie młodsza . Jeśli spadnie to wiecie co oznacza 😔 mam już synka ma 3 latka tak się cieszyłam gdy zrobiłam test wierzę do końca że się uda ❤️

Witam , w zeszłym tygodniu tj. 24.05 dowiedziałam się że jestem w 5 tc ciąży lekarza poinformował mnie że widoczny na USG jest krwiak . W sobotę miałam lekkie brązowe plamienie które ustało dziś znów trochę mi poleciało również było takie brązowe jest lepkie . Wizytę mam jutro czy mogę zaczekać z tym czy powinnam jechać do szpitala ? Z góry dziękuję za pomoc .
Ja na początku ciąży też miałam krwiaka aż do 12 tygodnia. Lekarz mówił że jak będzie jakiekolwiek krwawienie
Witam , w zeszłym tygodniu tj. 24.05 dowiedziałam się że jestem w 5 tc ciąży lekarza poinformował mnie że widoczny na USG jest krwiak . W sobotę miałam lekkie brązowe plamienie które ustało dziś znów trochę mi poleciało również było takie brązowe jest lepkie . Wizytę mam jutro czy mogę zaczekać z tym czy powinnam jechać do szpitala ? Z góry dziękuję za pomoc .

to mam od razu do niego pisać ale nie panikować bo to prawdopodobnie krwiak, i to krwawienie nie zagraża dziecku. Lekarz mówił że albo będzie krwawienie albo krwiak się sam wchłonie.

Ja na początku ciąży też miałam krwiaka aż do 12 tygodnia. Lekarz mówił że jak będzie jakiekolwiek krwawienie

to mam od razu do niego pisać ale nie panikować bo to prawdopodobnie krwiak, i to krwawienie nie zagraża dziecku. Lekarz mówił że albo będzie krwawienie albo krwiak się sam wchłonie.
Dziękuję, żyje z nadzieją że jednak moje dzieciątko tam jest , jutro idę na betę zobaczyć czy wogole jakaś jest i czy wzrośnie zobaczymy w piątek

Trzymam mocno kciuki!
Napisz jak będziesz coś wiedzieć ❤
Wyniki będę mieć jutro o 11 pielęgniarka powiedziała że jeśli nie wykaże nic pierwsze pobranie to mam nie przychodzić na następne następnego dnia czy to prawda?... Przesyłam zdjęcie USG może wy widzicie tą małą fasolkę 😔❤️

Załączniki

• IMG_20220601_081443.jpg
    IMG_20220601_081443.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 113
reklama
Do góry