reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwawienie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W waszym myśleniu to wcale nie można mieć bachora.
A co jak w wieku 40 lat będę miała z mężem wypadek i umrzemy ? Dziecko zostanie same na utrzymaniu babci i dziadka. Więc no.
Po drugie po co ty się wtrącasz w to co ja robie ? Ty jesteś moją matką albo ojcem ? Nie. No to proszę się nie czepiać. Twoje pisań i tak nie wpłynie na mni
Edit : ale ja nie napisałam że teraz chce kolejne dziecko bo z tamtym nie wyszło.
Napisałam już parę razy że za pare lat chce dopiero z drugim spróbować. I nikt nie powiedział że moi rodzice beda to dziecko i mnie utrzymywać.
Sama po szkole będę chodziła do pracy jak i mój chłopak i zarobimy w ten sposób. Teraz też zarabiam i mam pieniądze i to też przeznaczę za pare lat na dom itp
Odpowiedź na pierwszy akapit jest wyżej.
Nie wtrącam się, tylko sama przypierdzielasz się do 30latek 🤷‍♀️ tak jakby to była żadna różnica czy zachodzisz mając 30 lat czy 17. Nie pisz głupot tego typu, to nikt się nie przyczepi.

reklama
@aniaslu jak jeszcze raz ten obrzydliwy troll zaszczyci nas wypowiedział w stylu "bachora" "Dzieciaka" czy innym błyskotliwym tekstem (zakładając, że wyciera sobie poronieniem swoją obrzydliwą trollową twarz) to przysięgam, że zapracuje na dożywotniego bana. Naprawdę od zbyt dawna czytamy tem ściek

Odpowiedź na pierwszy akapit jest wyżej.
Nie wtrącam się, tylko sama przypierdzielasz się do 30latek 🤷‍♀️ tak jakby to była żadna różnica czy zachodzisz mając 30 lat czy 17. Nie pisz głupot tego typu, to nikt się nie przyczepi.
Tak jakby to ja nic nie napisałam . Napisałam że za pare lat chce skoro tefaz się nie udało i tyle. A mi nie chodziło o pomoc finansową że strony rodziców , po porostu źle zrozumiałaś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry