reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwawienie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

oliwkaa14352

Zaangażowana w BB
Hejka,Jestem w 6/ 7 tyg ciąży i od paru dni mam krwawienie w ciąży.
Raz jest czekoladowe raz kawa z mlekiem a dzisiaj bardzo mały skrzep z krwią i śluzem.
Co to może być bo trochę się obawiam?
Możliwe że macica się rozciąga i to z tego ?

reklama
Hejka,Jestem w 6/ 7 tyg ciąży i od paru dni mam krwawienie w ciąży.
Raz jest czekoladowe raz kawa z mlekiem a dzisiaj bardzo mały skrzep z krwią i śluzem.
Co to może być bo trochę się obawiam?
Możliwe że macica się rozciąga i to z tego ?

Masz od paru dni krwawienie w ciąży i nie konsultowalas tego z zadnym lekarzem ?

Dziewczyno dlaczego Ty zadajesz pytania na forum zamiast to skonsultować z ginekologiem. Krwawienie w ciąży nie jest skutkiem rozciągania macicy. A skrzepy tym bardziej. Już Ci dziewczyny odpisały w poprzednim wątku żebyś jechała na IP albo do lekarza.
Nie mam jak jechać do lekarza

Nie miałam.
Testy robiłam przez 2 tyg i wychodziły kreski coraz mocniejsze.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że kreski na teście nie oznaczają zdrowo rozwijającej się ciąży. A tym bardziej krwawienia jakie masz. Może być to również ciąża pozamaciczna, która prowadzi do śmierci. Twojej śmierci. Musisz skonsultować to z ginekologiem, albo jechać do szpitala. Bo krwawienia oraz skrzepy nie są skutkiem rozciągania macicy, a poronienia.

Niestety nie , nie jestem pelnoletnia , brakuje mi roku i nie mam jak iść
mając krwawienia, plamienia lekarz w zaden sposób cię nie ominie i powinnaś poinformować o tym chociaż swoją mamę i z nią udać się na IP. Jeśli to poronienie i tak trzeba to sprawdzić.

reklama
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że kreski na teście nie oznaczają zdrowo rozwijającej się ciąży. A tym bardziej krwawienia jakie masz. Może być to również ciąża pozamaciczna, która prowadzi do śmierci. Twojej śmierci. Musisz skonsultować to z ginekologiem, albo jechać do szpitala. Bo krwawienia oraz skrzepy nie są skutkiem rozciągania macicy, a poronienia.

Wiem że muszę ale nie mam Z kim nawet 😔 jestem w ciężkiej sytuacji, boję się powiedzieć rodzicom o tym

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry