Marta Ostojska
Zaciekawiona BB
Trzeba obserwować. też tak miałam, że miałam mega krwawienia w połogu. Wtedy np. sobie robiłam okłady z lodu i przechodziło trochę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
całe szczęście mega krwawienia miałam tylko w szpitalu przez 3/4 doby w sumie ale też myślałam że będzie tego jeszcze więcej teraz mam takie krwawienie przeplatane z plamieniami ale im dłużej leżę to tym mniej leci, później jak już się rozruszam to jest gitTrzeba obserwować. też tak miałam, że miałam mega krwawienia w połogu. Wtedy np. sobie robiłam okłady z lodu i przechodziło trochę.
całe szczęście mega krwawienia miałam tylko w szpitalu przez 3/4 doby w sumie ale też myślałam że będzie tego jeszcze więcej teraz mam takie krwawienie przeplatane z plamieniami ale im dłużej leżę to tym mniej leci, później jak już się rozruszam to jest git
tak mam ale pracę dzisiaj zaczynała o 10 ale jest okej, położna powiedziała że to normalne i czasami nawet dwa dni może nie być krwawień a później zaczyna lecieć, jakbym przestała mieć krwawienia i zaczęła gorączkować to mam się zgłosic do szpitala gdzie rodziłamDaga, masz położną środowiskową wybraną? Takie pytania powinny być kierowane do niej, ona w razie potrzeby powinna do Ciebie przyjechać i sprawdzić, co się dzieje.
Właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, mały skończył już wszystkie antybiotyki, został przeniesiony na łóżeczka, teraz tylko musi nauczyć się pić z butelki, nabrać 2kg i będzie mógł wyjść do domu tyle ile mial zejść z wagi to zszedł i teraz już zaczyna tyć, wczoraj miał 1890, jestem z niego bardzo dumnaJak Twoje maleństwo? Kiedy wyjdzie do domu ?
No to kochana świetne wiadomości ale silny chłopakWłaśnie jestem po rozmowie z lekarzem, mały skończył już wszystkie antybiotyki, został przeniesiony na łóżeczka, teraz tylko musi nauczyć się pić z butelki, nabrać 2kg i będzie mógł wyjść do domu tyle ile mial zejść z wagi to zszedł i teraz już zaczyna tyć, wczoraj miał 1890, jestem z niego bardzo dumna
Super ! Dzielny chłopczyk. Niech Ci zdrowo rośnie i nie raz dwa popalić! będziesz miała synka do radości i smutków, niech sie wam wiedzie !Właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, mały skończył już wszystkie antybiotyki, został przeniesiony na łóżeczka, teraz tylko musi nauczyć się pić z butelki, nabrać 2kg i będzie mógł wyjść do domu tyle ile mial zejść z wagi to zszedł i teraz już zaczyna tyć, wczoraj miał 1890, jestem z niego bardzo dumna
ale niepokoi mnie ze ja zamiast coraz więcej mleka mieć, mam go coraz mniej... Już wgl nie odczuwam twardnienia piersi, są normalne, wczesnej czułam takie grudki w nich i wtedy ładnie szło a teraz nic.. Boję się że zaniknie chociaż nie powinien skoro odciągam regularnieSuper ! Dzielny chłopczyk. Niech Ci zdrowo rośnie i nie raz dwa popalić! będziesz miała synka do radości i smutków, niech sie wam wiedzie !
Pogadaj z położną, serioale niepokoi mnie ze ja zamiast coraz więcej mleka mieć, mam go coraz mniej... Już wgl nie odczuwam twardnienia piersi, są normalne, wczesnej czułam takie grudki w nich i wtedy ładnie szło a teraz nic.. Boję się że zaniknie chociaż nie powinien skoro odciągam regularnie