reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwawienie w pologu

@Daga1995 obserwuj się a przede wszystkim sprawdzaj czy nie masz gorączki. U mnie brak krwawienia faktycznie oznaczał zbieranie się krwi w macicy. Położna na pewno pomoże w decyzji czy konieczna jest wizyta u ginekologa i USG.
jak dostaje gorączki to mną trzęsie i nie wstaje z łóżka wtedy, całym organizmem czuje nadchodząca gorączkę a czuje się super także myślę że będzie dobrze, gdyby jednak coś zaczęło się dziać jak gorączka to polecę na Izbe przyjęć gdzie rodziłam albo jak pojadę do małego to podejdę do lekarza 😁

reklama
Ja mialam tak, ze krwawienie raz bylo, raz nie. Nie bylo go caly czas. Do 6 tygodnia mialam tak wlasnie, ze pare dni sucho, potem znowu pare dni lecialo.

Ja też tak miałam takie dni przerwy a jak tam maluszek jak się czuje?
Mały czuje się dobrze, Tata wczoraj kangurowal ale zaczął ulewac i panie karmią go co 2 godziny po 20 ml bo zaczął za dużo zjadać jak na swój wiek, waga idzie do góry i jeden antybiotyk już skończył, kroplówek już nie ma bo wszystkie płyny są w normie także wszystko zmierza w dobrym kierunku

Mały czuje się dobrze, Tata wczoraj kangurowal ale zaczął ulewac i panie karmią go co 2 godziny po 20 ml bo zaczął za dużo zjadać jak na swój wiek, waga idzie do góry i jeden antybiotyk już skończył, kroplówek już nie ma bo wszystkie płyny są w normie także wszystko zmierza w dobrym kierunku
No to cudownie 🥰 to teraz tylko czekać aż będzie mógł wyjść do domku

Ja po CC raz plamiłam, raz nie. Nawet w szpitalu niewiele ze mnie leciało. Może przez 2 tyg. Okropnie bałam się jakiegoś zatrzymania odchodów. Byłam po tygodniu na wizycie i okazało się, że po prostu dobrze mnie wyczyścili.

Ja po CC raz plamiłam, raz nie. Nawet w szpitalu niewiele ze mnie leciało. Może przez 2 tyg. Okropnie bałam się jakiegoś zatrzymania odchodów. Byłam po tygodniu na wizycie i okazało się, że po prostu dobrze mnie wyczyścili.
u mnie łożysko po porodzie dokładne sprawdzili i niby wyszło całe, w szpitalu po porodzie brzuch mnie bolał dwa dni ale nie potrzebowałam tabletek przeciwbólowych, położna sprawdzala to szyjka już odkurczona ale póki się dobrze czuje to nie panikuje, może się rozkręci a jak do jutra nic nie będzie to podjadę do lekarza do szpitala i sprawdzi

reklama
Do góry