jak dostaje gorączki to mną trzęsie i nie wstaje z łóżka wtedy, całym organizmem czuje nadchodząca gorączkę a czuje się super także myślę że będzie dobrze, gdyby jednak coś zaczęło się dziać jak gorączka to polecę na Izbe przyjęć gdzie rodziłam albo jak pojadę do małego to podejdę do lekarza@Daga1995 obserwuj się a przede wszystkim sprawdzaj czy nie masz gorączki. U mnie brak krwawienia faktycznie oznaczał zbieranie się krwi w macicy. Położna na pewno pomoże w decyzji czy konieczna jest wizyta u ginekologa i USG.
reklama
Mały czuje się dobrze, Tata wczoraj kangurowal ale zaczął ulewac i panie karmią go co 2 godziny po 20 ml bo zaczął za dużo zjadać jak na swój wiek, waga idzie do góry i jeden antybiotyk już skończył, kroplówek już nie ma bo wszystkie płyny są w normie także wszystko zmierza w dobrym kierunkuJa też tak miałam takie dni przerwy a jak tam maluszek jak się czuje?
Asiaxz
Fanka BB :)
No to cudownie to teraz tylko czekać aż będzie mógł wyjść do domkuMały czuje się dobrze, Tata wczoraj kangurowal ale zaczął ulewac i panie karmią go co 2 godziny po 20 ml bo zaczął za dużo zjadać jak na swój wiek, waga idzie do góry i jeden antybiotyk już skończył, kroplówek już nie ma bo wszystkie płyny są w normie także wszystko zmierza w dobrym kierunku
asia.joanna
Ja po CC raz plamiłam, raz nie. Nawet w szpitalu niewiele ze mnie leciało. Może przez 2 tyg. Okropnie bałam się jakiegoś zatrzymania odchodów. Byłam po tygodniu na wizycie i okazało się, że po prostu dobrze mnie wyczyścili.
u mnie łożysko po porodzie dokładne sprawdzili i niby wyszło całe, w szpitalu po porodzie brzuch mnie bolał dwa dni ale nie potrzebowałam tabletek przeciwbólowych, położna sprawdzala to szyjka już odkurczona ale póki się dobrze czuje to nie panikuje, może się rozkręci a jak do jutra nic nie będzie to podjadę do lekarza do szpitala i sprawdziJa po CC raz plamiłam, raz nie. Nawet w szpitalu niewiele ze mnie leciało. Może przez 2 tyg. Okropnie bałam się jakiegoś zatrzymania odchodów. Byłam po tygodniu na wizycie i okazało się, że po prostu dobrze mnie wyczyścili.
do wyjścia z szpitala jeszcze trochę zostało ale ma dobrą opiekę a ja jeżdżę tak często jak tylko mogęNo to cudownie to teraz tylko czekać aż będzie mógł wyjść do domku
reklama
Asiaxz
No to pewnie będzie tak z przerwami ważne że jestRozkręciło się uff, krwawienie się pojawiło nie jakoś super dużo ale jest