Martyna9494
Aktywna w BB
Hej dziewczyny. 3 doby temu miałam zabieg łyżeczkowania. W ten sam dzień wyszłam do domu i czułam się świetnie. Miałam jedynie delikatny dyskomfort w dole brzucha i krwawienie tylko w dzień zabiegu. Dzisiaj było gorąco, przeszłam się na spacer, do sklepu, w sumie jakieś 2km. Po powrocie zaczął boleć mnie brzuch i mam krwawienie. Niezbyt mocne, podobne do pierwszego dnia miesiączki. Czy mam się niepokoić? Lekarz mówił, że przez 4-5 dni mogę mieć krwawienie ale czy to nie dziwne, że wcześniej ich nie miałam? Na dodatek brzuch nie boli jak podczas miesiączki tylko jakoś tak dziwnie pobolewa. Nie dość, że psychicznie jest ciężko to jeszcze boję się teraz o siebie
Czytam na różnych forach, że krwawienie może się utrzymywać nawet 2 tyg... Nie wiem co mam myśleć. Dodam że nie dostałam żadnego antybiotyku. Kiedy zacząć się niepokoić albo zgłosić do szpitala?
Czytam na różnych forach, że krwawienie może się utrzymywać nawet 2 tyg... Nie wiem co mam myśleć. Dodam że nie dostałam żadnego antybiotyku. Kiedy zacząć się niepokoić albo zgłosić do szpitala?