reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krupka

reklama
Krupka nie znałam Cię, a moje serce przepełnia smutek...opiekuj się z nieba swoimi synkami i daj siłę mężowi, aby podołał w opiece nad nimi
[*]

Juz wczoraj tu zaglądałam ale brakuje mi słów czytając o smierci młodej kobiety która nie dawno została matką Boże kochany udowodniłes mi wiele razy że istniejesz otrzymałam od ciebie cud macierzyństwa ale nie mogę zrozumieć dlaczego zabrałeś tak małym dzieciom mamusię i to w takim dniu kiedy powinni być z nią ona na pewno marzyła by wychować synów na porządnych ludzi chciała zobaczyc jak dorastają jak zakładają rodziny chciała wspierac mężą w codziennym zyciu dawać im swoja miłość a tak w jednej chwili zgasły te wszystkie marzenia.

krupka jesli Ci dane opiekuj się nimi z góry bo na pewno tego potrzebują

Nie moglam uwierzyc w to co Sabina nam napisala; Marto od wtorku chodze do tylu zamiast do przodu i do tej pory ciezko mi w ogole cokolwiek napisac, styczniowko nasza. Gdy sobie przypomne, ze Ty walczylas o zycie a ja z rodzina lazilam sciezkami po lesie to robi mi sie wtedy naprawde slabo.

Na Ciebie wscieklam sie tylko raz w swoim zyciu i Ty pewnie nawet o tym nie wiedzialas, ale to i tak nie jest juz istotne. Na wiele tematow mialysmy takie same zdanie, na niektore zas zupelnie odmienne :-D Nawet nie wiesz ile razy rechotalam sie przed kompem gdy Ty cos napisals wywolujac zywa dyskusje.

Tydzien temu robilam porzadki i znalazlam te ukrywane fakty, mialam Ci to napisac, ale juz nie zdazylam...Jaki czlowiek czasem jest glupi, wystarczylo tylko na chwile wlaczyc kompa i napisac "znalazlam" i w zalaczniku wrzucic fotke, zamiast pomyslec: "a juz zrobie to w poniedzialek"

Jakos teraz dziwnie bedzie patrzec na tablice i nie widziec, ze pokonalas kolejny level.

Gdziekolwiek teraz jestes badz zawsze taka sama Marta jaka bylas tutaj wsrod nas wszystkich.

Trzymaj sie, nie moglam wpasc we srode, zaluje bardzo, ale mysle, ze zrozumiesz.

moja imienniczka, młoda mama, pewnie była szczęśliwa i teraz też jest spokojna, tylko syneczki? co z nimi teraz będzie, muszą mieć drugą mamę, a może mają dwie babcie, które pożyją długo długo, na bank Bóg nie zostawi ich samych, a jednak ludzie odchodzą, jesteśmy z kimś, a potem okazuje się, że go nagle nie ma, życie to nie bajka, zapale zaraz świece i odmówie zdrowaśke; może ta tragedia i we mnie coś zmieni na lepsze

Może Bóg potrzebował nowego Anioła... dobrzy Ludzie często odchodzą pierwsi...

Moja Teściowa, która de fakto nie zdążyła nią być też młodo umarła zostawiając 9 Maluchów :( A też była Aniołem... A odeszła w Dzień Dziecka...

reklama
Do góry