reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krupka

reklama
Tak baaardzo mi przykro....nie znalazłam słów , które mogą to wyrazić....
Jedyna rzecz jest pocieszająca...Twoje dzieci i mąż będą mieć najlepszego Anioła Stróża...

Żegnaj Krupko
[*]

Nikt nam nie powiedział, kiedy mamy się pożegnać,
i ile mamy czekać aby znowu się pojednać,
ramię w ramię nawzajem siebie wspierać,
rodzimy się by żyć, żyjemy by umierać.

Wyrazy współczucia dla Rodziny i wszystkich bliskich |*|
Każde dziecko powinno mieć mamę...:( Nie wiem jak można dalej, "normalnie" żyć, ale trzeba...

Choć jej nie znałam, bardzo bardzo mi przykro. Dużo siły dla jej synków, męża i najbliższych. Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą ;-(

Niewyobrażalny dramat :(. Brak mi słów by wyrazić swój żal, mimo że stoję z boku... Mam nadzieję, że tata będzie miał na tyle siły, by tym dwóm Okruszkom złagodzić ból i zapełnić pustkę po stracie mamy, a jego najbliżsi będą dla niego oparciem. Strasznie mi przykro:(. Krupka, niech Twoja gwiazda świeci nad Twoimi bliskimi, miej ich w opiece.

reklama
Dlaczego zabierasz osoby, które tu na ziemi mają jeszcze bardzo dużo do zrobienia?? Jak możesz osierocać dzieci??

Pewnie nigdy nie znajdę odp. na te pytania.

Spoczywaj w pokoju
[*]

Do góry