reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Gratuluje zdolnych pociech!

A o naszym Kubie już dawno nie pisałam, pewnie przez to moje kiepskie samopoczucie, więc nadrobie.
Od dawna już bardzo pomaga przy urządzeniach AGD w kuchni i łazience, a może od miesiąca podaje mi ubrania do wieszania :-) Lubi bawić się puzzlami, buduje wieże z normalnych plasik. klocków i super operuje wkrętarką rozkręcając i skręcając swój zabawkowy sprzęt-samochodzik :-) Lubi bawić się w pociąg. Wózka używamy już rzadko (może od tygodnia), do marketu osiedlowego chodzi na butach (zależy mi na tym bo od lutego kogoś innego -kto płci nie chce ujawnić- będziemy w wózku wozić ;-) A na zakupach koniecznie chce koszyk nosić zakupami, więc większe zakupy odpadają.
Tutaj zrobiłam (jakoś aparatu z tel) fotki jak mi pomaga w sklepie i jak przywiązał sobie samochód do ławki gdy mu wiatr wiejący na naszym osiedlu porywał :-) :-) :-D

reklama
Ja nie wiem ale to moje dziecko nie znosi klocków:dry::dry:W ogóle zabawki, które kół nie mają zajmuja go na krótko bardzo:dry::dry:Dobrze,że rysowac lubi Ech...
Ale pomcnik z niego jak ta lala:rofl2:

Nasz Kuba natomiast samochody ma na chwile....ale lubi wycinac z ciastoliny formy i nawet potrafi wlozyc do pudelka odp kolor i przykryc dobra przykrywka :-) no i naturalnie sporo ksiazek mam juz kredkami porysowane (nie mowiac o panelach i jego mebelkach ).. .ale ja sie ciesze bo to fajna pamiatka bedzie :-)

Nasz Kuba natomiast samochody ma na chwile....ale lubi wycinac z ciastoliny formy i nawet potrafi wlozyc do pudelka odp kolor i przykryc dobra przykrywka :-) no i naturalnie sporo ksiazek mam juz kredkami porysowane (nie mowiac o panelach i jego mebelkach ).. .ale ja sie ciesze bo to fajna pamiatka bedzie :-)
Tak ryzsowanie ksiązke to najlepsza zabawa:tak::tak:W ogóle to ksiażki to u nas ostatnio hit.Tylko musze go pilnowac bo jeszcze zbyt gwałtownie je oglada:sorry2::sorry2:Najafajniejszy jest w bibliotece.wie gdzie sa książki dla dzieci i od razu tam biegnie, wybiera sobie jakąś i leci ją połozyc u bibliotekarki:sorry2::sorry2:Ciekwe po kim to ma:rofl2::rofl2: Ale super, że dzieciaczki się rozwijaja kazde inaczej:tak::tak:
Fajnie tez maluje farbkami.Kolejnośc:farbka, woda, kartka i za nic nie chce jej zmienić.Dzis wywalił swoje pluszaki z kosz, siedział wsród nich i się bwil nimi jakby to były nowe zabawki.:tak::tak:No i nauczył się zakładac kalosze i teraz je ubiera i w nich po domku biega:sorry2::sorry2::sorry2:

Lila ostatnio uwielbia rysować...zwłaszca koty, chyba to jej ulubione zwierzątko...normalnie gdyby nie to że ich nie cierpię to bym jej sprawial jakiegoś:)
ładnie rysuje głowę, oczy wychodzą za linie a wąsy...są gigantyczne...ale jak kot to kot:-D

reklama
Do góry