reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Madzia to ostatnio widowni potrzebuje do zabawy:dry: Nauczyła się składac wieżę z kółeczek, układa kubeczki, zaczyna dopasowywac kształty z czego bardzo się cieszę:-) Jest tylko małe ale: muszę siedziec koło niej i bic brawo jak coś jej się uda:sorry2: Artystka:-D

reklama
Gratki dla zdolniachów:-):-):-)
Lolo szlifuje....łobuzowanie;-);-)No i uwielbia zabawy ruchowe tzn.przewracanie, skakanie i najlepiej po mamie:tak::tak:

Sikoreczka a to dobre.....u nas jest tak, że Lilka sama sobie bije brawo...
Bodzinka łobuzowania nie zazdroszczę....trzymaj się dzielnie kobieto

gratki dla zdolnej madzi(no po prostu przy widowni az chce sie robic;-))
bodzinko u mnie to samo w lobuzowaniu moj syn jest geniuszem:angry:a to na lawe na stolik od kompa na kibelek no wlezie zawsze tam gdzie sobie krzywde moze zrobic rany juz momentami mam dosc:-(
ostatnio na spacerze wywalil sie na zwir i zamiast pierdola rece wyjac przed siebie to prosto na maske polecial otrzepalam go nawet nie kweknalna szczescie sladu tez nie bylo:baffled:
a lilcia to brawami po prostu sama sie nagradza:tak:

Brawa dla Madzi! cos mi sie zdaje ze artystka bedzie...skoro juz potzrebuje publicznosci :-)
Aniu Kubek tez sam sobie bije brawo..a najczesciej jak klaskaja w tv to on tez ;-)
A lobuzuje...echhh zebyscie widzialy nasze m jak Kuba powyciaga wszystkie zabawki porozwala i potem ejszcze przyniesie ubijeczke do ziemniakow, trzebaczki itp przyrzady z szuflady z kuchni ....bajzel a kolkach :angry:
A od kilku dni wlazi na lozko...czasem jak mu zakaze uslucha ;-)

A moje dziecko ostatnio tak biegało na podworku ze nos zadarty;-) Wkleje pozniej zdjecie do galerii jak ciekawie wygladala:tak:

Moja córcia mnie zadziwia:tak: Bawiła się w pokoju i słyszę że wyciąga zabawki, że coś tam gra itp. Przyszła do mnie a potem ja poszłam do pokoju dzieci i patrzę a tam ani jednej zabawki :szok: Madzia się pobawiła a potem wszystko powciskała do szafek:-D Mam nadzieję że jej sprzątanie po sobie w nawyk wejdzie:cool2: Potem zdjęła sobie skarpetki i..... założyłą je psu :szok: (że on jej nie uciekł:confused:) No ale karmienia gazetą już nie zniósł:baffled:

reklama
Madziunia jak zwykle zadziwia.Gratki no i biedny pies....Choć, jak jej nie uciekł to może mu w łapki zimno było????

Do góry