reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

reklama
Cynamonka to świetny pomocnik Ci rośnie.Prosze o przepis:-):-)
Aniii nie przejmuj się mój Karollo bardziej przypomina Lile,choć czasem mile mnie zaskoczy i cóś podniesie, ale rzadko:tak:
Dorotak super:-)Ale prezent na roczek, niedługo bedzie biegać:-):tak:
Agnes nie przejmuj się kochana, moż Juleczka Cię zaskoczy i pójdzie szybciej niż myślisz???:tak:Tule mocno, mocno:-D

Bodzinka, cieszę sie bardzo :tak:

Agnes przyjdzie na to pora i Julcia będzie biegać, ja też długo czekałam niczym Wikuś zaczął chodzić,
poprostu większość listopadowych dzieciaczków tu jest tak uzdolnione że idą jak burza :-) i tylko się z tego cieszyć możemy :tak::tak:

Moja spryciula zaczyna rozwijac umysł:-) Wczoraj zabrała mi komórkę i chodziła naciskała guziczki, a potem przykladala do ucha i mówiła alo baba!:tak:
A do tego jest o mnie okropnie zazdrosna! Wystarczy że mężo lub synio się do mnie przytulą to mała z okropnym wrzaskiem biegnie i odpycha ich! Uspokaja się jak ją wezmę:sorry2: I potem głaskanie nianiu nianiu i mega mokre buziole:-D

Sikoreczka z Twojego suwaczka wynika że Adrianek ma dziś urodzinki, nie wiem czy mogę się nim sugerować, bo u mnie nadal jest roczek Oli, ale zmienię, obiecuje
Ale nawet jeśli nie to i tak
wszystkiego najlepszego dla Adrianka, niech rośnie na dużego i zdrowego chopa, żeby mam była dumna a siostra miała oparcie w starszym bracie
buziaczki urodzinowe
:-):-):-)​

Sara boi sie chodzic po sniegu- stoi jak zachipnotyzowana i krzyczy.....dziwne zjawisko- bo ona nie chodzi tzn biega tylko jak spi...
Agnes spokojnie spokojnie- Julcia bedzie chodzic- wazne by raczkowała duzo- cwiczy wówczas nie tylko stawy biodrowe i miesnie miednicy ale i mózg pracuje przy skrzyznym raczkowaniu bodzcuja sie drogi i potem dziecko inteligentne ze hoho- wiec wytrwałosi i Wy sie doczekacie:tak::-)jak Jula poczuje z ema na tyle mocne miesnie, i zmysł równowagi to pojdzie;-)

reklama
Do góry