reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Bodzinko nie przejmuj sie niczym na zapas.Moja Julka tez jest wszystkiego ciekawa i wszedzie wejsc musi:tak: Ona nawet jak je czy pije nie usiedzi w miejscu bo zaraz interesuje ja cos innego. Nie lubi siedziec w foteliku samochodowym gdy gdzies jedziemy bo przeciez nie moze sie ruszac.Na szczescie wozek jakos toleruje:tak:
A ubieranie jej w kurtke i czapke to koszmar. Czapke zaraz by sciagala.A o tym aby ubrac jej rekawiczki nawet nie mam co marzyc:baffled:

reklama
wreszcie i my mamy się czym pochwalić. wreszcie Lilcia zaczyna stawać...co prawda dopiero w łóżeczku ale zawsze to coś...:-):-)no a mi udało się to uchwycić aparatem:-);-)

Gratulacje dla Lilci:-):-):-) Julka tez od niedawna wstaje.A dzis zrobila kilka kroczkowpzy stoleZ poczatku nie umiala usiasc z pozycji stojacej ale teraz juz sobie jakos radzi. Anii wkrotce i nasze dzieci bede chodzic;-)

BRAWO dla Lilki:-):-):-):-):-)na zdjęciu jak zwykle urocza- ba po mamusi Aniu chyba- buziaki:tak:
Agnes, Ani...doczekacie sie doczekacie tego chodzenia- spokojnie- spokojnie- jeszcze zatesknicie za stanem gduy nie chodziły- Sary z oczu nie można spóścic:no::-pona nie chodzi tylko wtedy jak spi....;-)

coś mi się zdaje Agnes że tylko nasze dzieci zostały jeszcze niechodzące...martwi mnie tylko to że jak Lili wstaje to nie opiera się na stopach tylko je koślawi i staje na tych bocznych stronach. czy wasze dzieci tez tak miały z początku? zawsze jej poprawiam stópki ale to tak dziwnie wychodzi. aż czasami myślę że może znowu mnie będzie czekała rehabilitacja...

gratki dla lilci:tak:
a moj sebus juz na calego poierdziela na nogach a jak sie wscieka jak upada maly nerwus:-pco prawda to prawda teraz to musze miec oczy dookola glowy wszedzie wlezie maly diabelek chodzik sluzy mu do wspinania sie:blink:
aniii moja paula zaczela chodzic jak miala 15 mc ale jak juz zaczela to jej zatrzymac nie mozna bylo:-)

Anii, Agnes wielkie grarulacje dla dziewczynek:-):-)
Lolek też biega i do tego wspina się wszedzie:szok::szok:Kiedyś go na szafie zastane:-p

dzięki dziewczyny...wiecie ja to się niesamowicie cieszę bo dla nas to mega wyczyn!!!dziś Lolita stanęła przy wannie...ale jak się cieszyła z tego!!!
Bodzinka Twój Lolo to chyba zadziwia wszystkich swoją zręcznością. pewnie naprawdę niedługo będzie po meblach brykał...hehe

reklama
Aniii Lila jak burza:-):-)Nie obejrzysz się jak będzie biegać:-):-)Wiesz co, ja czasem wolałabym,żeby Lolo nie był taki zręczny.Ostatnio wlazł sam na krzesło przy komputerze o stole nie wspomninając.Cały czas się boje,że spadnie:-:)-(
Pochwale się,że ostatnio ze stołu spadła mi kartka a Lolek podszedł i ją podniósł i odłożył na miejsce:-):-)

Do góry