reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Dzieki za pocieszenie:tak: Niby wiem ze mala ma jeszcze czas z tym chodzeniem ale jakos tak sie zmartwilam. A na kawke Bodzinko chetnie sie wybiore:tak: Moze pod koniec tygodnia jak sie uda a jesli nie to koniecznie na poczatku przyszlego co ty na to??

reklama
Extra postepy, gratulacje dla wszystkich:-)U nas szkolimy mowe, chodzimy juz całkiem dobrze i nauczyłysmy sie Ukochiwac rodziców, Zuzia łapie mocno za szyje i ściska i jak ukocha to puszcza daje buzi patrzy sie i od nowa ściska:-D:-Djest taka słodka żę nie moge, albo ja jej szeptam do ucha różne miłe rzeczy a ona odwraca głowe patrzy na mnie i pyta sie tak a ja jej na to tak a ona znowu podstawia ucho:-D:-Dswoje odbicie tez całuje

Lilka jak całuje to otwiera buzię, obślinia całą buzię obcałowywanego a na koniec potrafi ugryźć znienacka /zazwyczaj mnie/. acha, czy wasze dzieciaki też tak strasznie gryzą? bo Lilka okropnie, a jak zwracam jej uwagę to zazwyczaj traktuje to jak większą frajdę i gryzie jeszcze mocniej:baffled:. oj nie raz to mnie wyprowadziło z równowagi...

moj sebek tez tak cauje cala zawsze jestem obsliniona:tak:
nie moj seba nie gryzie ale za to drapie wlasnie dzis wkladal mi palce do oczu a pozniej znienacka jak drapnal to mam traz piekne slady pod okiem:dry:
a z nowych umiejetnosci to staje sam bez trzymanki ale do chodzenia nie specjalnie sie spieszy:happy2:przebija piatke fakt ze jakies piec razy od razu:-Dno i puszcza ciumki ale przy tym lize sobie reke

reklama
Gratki dla Sebka:-):-):-)
Mój Lolo to nie gryzie tylko ściąga mi okulary:no::wściekła/y:Im bardziej mu nie pozwalam tym większą ma frajde a moje okulary już są pokrzywione:no:

Do góry