reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
A pierwsze tata ma swoje uroki :cool2: Ile to spraw moja córka załatwiała z M, bo tylko jego umiała zawołać :cool2:

:-D:-D:-D:-D

A piją Wasze brzdące same z butelki?

Marika nie, zresztą ona tak pije jakby miała brode dziurawą

O! To muszę się w takim razie pochwalić
(bo obrotów dalej niet, więc rzadko mam czym)
że Iza od paru dni sama pije z butelki
i nie pozwala mi nawet tej butelki trzymać:tak:
Czasm troszkę po brodzie pocieknie, ale ogólnie to sobie radzi :-)

no zdolniacha :-) gratulacje

No taka jestem zadowolona wobec tego! o taka: :-)
Przynajmniej w jednym nie jesteśmy "sto lat za murzynami"
bez urazy dla Rafaella ;-)

reklama
Malena gratulacje dla Izuni
Moja też nie umie, bardzo chciałaby trzymać butlę ale zaraz ją wyciągnie a potem nie umie trafić do buzi bo butla ciężka i się wścieka:-D

Do góry