malena81
mamusia październikowa 08
Forum do czytania to ty możesz mieć tylko jedno - BB sie nazywa:-)
No właśnie do tego piję!
Bo tam wszystkie dzieciaki takie zdolniachy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Forum do czytania to ty możesz mieć tylko jedno - BB sie nazywa:-)
A o to ci chodziło. Przepraszam nie zakumałam
Ja jak byłam jakiś czas temu u lekarza z małym i tak sobie z nią gadałam i mówie jej o BB. To powiedziała mi że ok ale ze zdrowym rozsądkiem. Zeby dzieci nie porównywac bo każde dziecko jest inne. Ze sie rozwija w swoim tempie. I TY TEZ TO ZAPAMIETAJ
Malena, buziak dla Ciebie i buziak dla Izuni, bo już innego dodać nie mogę za dziewczynami:-)
malena widzisz nie ma co się martwic
marma mój też taki cichy jak twój
Dzięki dziewczyny!
Dzięki Wam widzę jaki ze nie bałwan ;-)
Coś w tym jest...;-)
No nie wiem jak? ;-)
O! Możę właśnie o to chodzi ;-)
:-)A BO SIĘ JAKIŚ FORUMÓW NACZYTAM
I POTEM SCHIZUJĘ :-)
Dzięki dziewczyny!
Dzięki Wam widzę jaki ze nie bałwan ;-)
Coś w tym jest...;-)
No nie wiem jak? ;-)
O! Możę właśnie o to chodzi ;-)
:-)A BO SIĘ JAKIŚ FORUMÓW NACZYTAM
I POTEM SCHIZUJĘ :-)
no i SUPERR!!Nie masz co się martwić o Izunię:-)teraz pomyśl troszkę o sobie,wycisz sie i przestań nakręcać się schizowaća na psychikę,to narazie się Tobie udziela mamuśko,a nie IzuniMAM TAKĄ WIELKĄ OCHOTĘ SKOPAĆ KOMUŚ TYŁEK I CHYBA PADŁO NA CIEBIE!!!;-)A teraz spokojnie czekaj do czerwca,ale nie z niecierpliwością,potraktuj to jak wizytę kontrolną i jeszcze raz rzucam hasło: PADNIJ NA PODŁOGĘ I BAW SIĘ Z IZUNIĄ:-)Buziaki od teściowej i nazeconego:***
a mój Generał uczy się całować,a robi to na powierzchniach płaskich narazie....mamma mia,co to bedszie w pszedszkolu
:-)
MOLI jak będzeiesz jechać do MALENY na kopanie tego jej niemądrego tyłka to jadę z Tobą!!!