reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
A o to ci chodziło. Przepraszam nie zakumałam:-p
Ja jak byłam jakiś czas temu u lekarza z małym i tak sobie z nią gadałam i mówie jej o BB. To powiedziała mi że ok ale ze zdrowym rozsądkiem. Zeby dzieci nie porównywac bo każde dziecko jest inne. Ze sie rozwija w swoim tempie. I TY TEZ TO ZAPAMIETAJ:tak:

A o to ci chodziło. Przepraszam nie zakumałam:-p
Ja jak byłam jakiś czas temu u lekarza z małym i tak sobie z nią gadałam i mówie jej o BB. To powiedziała mi że ok ale ze zdrowym rozsądkiem. Zeby dzieci nie porównywac bo każde dziecko jest inne. Ze sie rozwija w swoim tempie. I TY TEZ TO ZAPAMIETAJ:tak:

Tak jest Dr. Maks!

Malena, buziak dla Ciebie i buziak dla Izuni, bo już innego dodać nie mogę za dziewczynami:-)

DZIĘ-KU-JE-MY !!!

malena widzisz nie ma co się martwic
marma mój też taki cichy jak twój

Oj cichutki to on nie jest . Jak się wydrze to tak na ile tylko płuca pozwolą:-D
Dzięki dziewczyny!
Dzięki Wam widzę jaki ze nie bałwan ;-)

Coś w tym jest...;-)

No nie wiem jak? ;-)

O! Możę właśnie o to chodzi ;-)

:-)A BO SIĘ JAKIŚ FORUMÓW NACZYTAM
I POTEM SCHIZUJĘ
:-)

I ty tutaj tak po prostu o tym piszesz :szok: Oj podpadłaś :-D

Dzięki dziewczyny!
Dzięki Wam widzę jaki ze nie bałwan ;-)

Coś w tym jest...;-)

No nie wiem jak? ;-)

O! Możę właśnie o to chodzi ;-)

:-)A BO SIĘ JAKIŚ FORUMÓW NACZYTAM
I POTEM SCHIZUJĘ :-)

no i SUPERR!!Nie masz co się martwić o Izunię:-)teraz pomyśl troszkę o sobie,wycisz sie i przestań nakręcać się schizować:cool2:a na psychikę,to narazie się Tobie udziela mamuśko,a nie Izuni:cool2:MAM TAKĄ WIELKĄ OCHOTĘ SKOPAĆ KOMUŚ TYŁEK I CHYBA PADŁO NA CIEBIE!!!:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D;-):cool2:A teraz spokojnie czekaj do czerwca,ale nie z niecierpliwością,potraktuj to jak wizytę kontrolną i jeszcze raz rzucam hasło: PADNIJ NA PODŁOGĘ I BAW SIĘ Z IZUNIĄ:-)Buziaki od teściowej i nazeconego:***

a mój Generał próbuje raczkować,a raczej lądować ryjkiem o podłogę,no i uczy się całować,a robi to na powierzchniach płaskich narazie....mamma mia,co to bedszie w pszedszkolu:szok::-D

GRATKI WIELKIE DLA PAŹDZIOCHÓW KRZYCZĄCYCH I NIE KRZYCZĄCYCH,GRZECZNYCH I NIEGRZECZNYCH ZA NOWE UMIEJĘTNOŚCI I DOSKONALENIE OBECNYCH:-)

no i SUPERR!!Nie masz co się martwić o Izunię:-)teraz pomyśl troszkę o sobie,wycisz sie i przestań nakręcać się schizować:cool2:a na psychikę,to narazie się Tobie udziela mamuśko,a nie Izuni:cool2:MAM TAKĄ WIELKĄ OCHOTĘ SKOPAĆ KOMUŚ TYŁEK I CHYBA PADŁO NA CIEBIE!!!:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D;-):cool2:A teraz spokojnie czekaj do czerwca,ale nie z niecierpliwością,potraktuj to jak wizytę kontrolną i jeszcze raz rzucam hasło: PADNIJ NA PODŁOGĘ I BAW SIĘ Z IZUNIĄ:-)Buziaki od teściowej i nazeconego:***

oj skop ale moge oddac
my juz od dawna głównie na podłodze...

a mój Generał uczy się całować,a robi to na powierzchniach płaskich narazie....mamma mia,co to bedszie w pszedszkolu:szok::-D

:-)

niech sie uczy!
;-)

reklama
Do góry