reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

mój pieknie krzyczy nieeeeeeeee, łeeeeeeee, robi tzw sapawke jak się wkurza. Mi bardzo podoba siew "miał" a pieknie chwyta za stanik w czasie karmienia i za włosy jak go nosze, teraz leżyt bna kanapie i bawi sie piłką ciekawe jak długo

reklama
Każde z dzieci rozwija się w różnym tempie - ale fajnie jest tak poobserwować malca i z tygodnia na tydzień napewno tych umiejętności będzie więcej.

U mnie też już coraz to nowsze minki, gardłowe dźwięki i uśmiech częściej gości na twarzy synka.
U nas podobnie :-D
P1030776.jpg

Wczoraj Rafalek pierwszy raz tak naprawde zauwazyl swoja karuzele:-Da to za sprawa Igi ktora chciala go zabawic w czasie przewijania zeby nie plakal no i zobaczyl te maskotki i bardzo im sie przygladal:tak:a juz myslalam ze tylko Wasze dzieci wodza za czyms wzrokiem bo moj do tej pory jak kret....
widze ze u Was dzieci przewracaja sie z brzuszka na plecki itp a u mnie nic:-(nawet nie probuje.hmmm to normalne?
ale za to jak go przedwczoraj przewijalam wzielam go za stopki zeby pampersa podlozyc pod pupe a on mi sie odbil doslownie od rak i ledwo go zlapalam a spadl by mi z przewijaka:szok::no:teraz juz tak mi nie wywinie bo za przeijakiem sciana i najwyzej sie w glowke uderzy...

reklama
Blondii jasne ze normalne Kazde dziecko rozwija sie indywidualnie i nie masz co sie przejmowac:tak: Moj sie przewraca na plecki jak ma podciagniete raczki pod siebie a jak lezy jak zaba to nawet niedrgnie:-p I drze sie niemiłosiernie jak lezy na brzuszku wiec lezy chwileczke:baffled:

Do góry