reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ulu Oli tez sobie pomaga raczkami Albo wklada je do buzi podczas karmienia.albo chwyta lyzeczke Ale ostatnio tarmosi sliniaczek :-)
moli81
Mamuśka Mikuśka
Ulu Oli tez sobie pomaga raczkami Albo wklada je do buzi podczas karmienia.albo chwyta lyzeczke Ale ostatnio tarmosi sliniaczek :-)
Miki też tak robi,albo chwyta za łyżeczkę albo wcina śliniak.Może w kaftan jakiś te nasze dzieci włożyć trzeba
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MOLI w kaftan bezpieczenstwa hehehehe
Oliwia obcykala juz przekrecanie sie z pleckow na brzuszek ale tylko w jedna strone Ale szaleje z tym heheh Rozkurlala sie ta moja niunia :-) Na przuszku ma humorek wiec nie ma zle Teraz czekamy na obrot powrotny z brzuszka na plecki :-)
Oliwia obcykala juz przekrecanie sie z pleckow na brzuszek ale tylko w jedna strone Ale szaleje z tym heheh Rozkurlala sie ta moja niunia :-) Na przuszku ma humorek wiec nie ma zle Teraz czekamy na obrot powrotny z brzuszka na plecki :-)
Evelajna
Październikowa mama
MOLI w kaftan bezpieczenstwa hehehehe
Gratulacje!!!:-) Tuśka tylko na swoje lewo sie przewraca. A na powroty przewrotek wciąż czekamy.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
EVELAJNA a Oli na prawy heheh i tez czekamy powroty przewrotek hehheehe
Mama Maksa
październikowa mama
Gratulacje!!!:-) Tuśka tylko na swoje lewo sie przewraca. A na powroty przewrotek wciąż czekamy.
U nas to samo. Tylko w lewo a o powrocie ani myśli.:-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Przy jedzeniu to i u nas śliniaczek w buzi, rączki chodzą na całego a miseczkę muszę trzymać z daleka.
Podziel się: