reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Dziki MOLI co my bysmy tu Bez Ciebie zrobily :-)

Nigdy nie ciagne ja za raczki do podnoszenia lub przewracania A sadzam ja za raczki bardzo zadko Wiec sie ciesze ze krzywdy jej nie robie :-)

reklama
dziękuję bardzo za te rady. Bo ja to jakaś głupia chyba jestem:baffled: Jako ze to moje pierwsze dziecko to nie bardzo sie znam a chciałabym chyba z tego mego syna fenomena zrobić. Debil ze mnie jak nic:baffled: Ale jestem zła na siebie.

nawet tak nie myśl :angry::angry::angry: nigdzie nie uczą właśnie takich ważnych rzeczy!!! na szkole rodzenia jakieś pierdy zamiast takich ważnych porad; gdyby nam lekarze nie pokazali to też bym źle robiła... :-(

Kate faktycznie to ty wkleiłaś:-)Dzięki za pomocna dłoń,chyba trzeba założyć jakiś wspólny poradnik:-)

:tak::tak::tak:

ja tylko na chwilke. Chciałam wam pokazać mojego głodomora. Tu pierwszy raz jadł marchewke z jabłuszkiem i troszke sie krzywił. Ale teraz jest już ok:-)
http://www.youtube.com/my_videos

Mam nadzieje że da sie obejrzeć:-)

chyba zły link, ja nic nie widzę :-(

MamaMaksanie gadaj takich głupot kobieto,że jesteś jakaś tenteges:wściekła/y::wściekła/y::no::no:ja gdybym nie pracowała z takimi maluszkami,też bym nie wiedziała na ten temat wielu rzeczy,do tego mój M też pracuje z takimi miśkami małymi,więc jest nam łatwiej:-)No,uśmiech proszę:-)
Bardzo dziękuję za te słowa otuchy i dobre rady:-)

Moli z pleckow na brzuszek juz wiele razy zaliczylismy I robi to troche w inny sposob niz jak dzis zrobila Dzis zrobila tak pierwszy raz Wydaje mi sie zaczyna sie dzwigac do siadania :-)

reklama
Do góry