dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
My juz na dobre zeszlismy do parteru :-) na podloge Oliwia juz sie przekreca z pleckow na brzuszek w obie strony
ROZSZALALA MI SIE CORA :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ja wam zazdroszcze tego basenu. Mój mąz ciągle mnie męczy zeby pójść z małym. A ja jakaś taka strachliwa jestem. Ze jest za zimno i że mały po basenie się przeziębi i zebyśmy do lata poczekali. Może jednak trzeba się przełamaćMAMA MAKSA super synek! gratulacje!
DOROTKA dzielna Oliwcia!
A Marika tak się rozszalała na basenie, że prawie cały czas się śmieliśmy z niej. Jak ją trzymamy na brzuchu na wodzie to macha rękami i nogami tak jakby chciała płynąć!!!! Bardzo to śmiesznie wygląda, a ona macha tak energicznie, że aż mamy ochotę ją puścić.
Kolejną nową umiejętnością mojej córki jest składanie usteczek w dziubek i plucie z odgłosem "tfuuuuuu". Można paść ze śmiechu...
U nas też w kółko pełza. Czasem to sie śmieje że mu sie w głowie zakręci:-)MOLI NIEZLE HEHEHEH :-)
KATE no moze jakas plywaczka ci rosnie :-)
Oli jak wyladuje juz na brzuchu to czasem sie kreci w kulko na ty rzuchu widac ze chcialaby sie poruszyc ale wychodzi jej to troche inaczej :-)
OLi mowi BLA BKA BLA I DAJ :-)
mam pytanie chętnie bym zobaczyła takie fotki ale nie bardzo wiem co to jest ten "zdjęciowy" Proszę o wyjaśnieniegatulacje dla dzieciaczków
u nas dalej leniwie z przewrotami, ale próbuje pełzać jak gąsienniczka
za to na basenie! nic jej nie straszne
fotki beda na zdjeciowym
Przy jedzeniu to i u nas śliniaczek w buzi, rączki chodzą na całego a miseczkę muszę trzymać z daleka.
My juz na dobre zeszlismy do parteru :-) na podloge Oliwia juz sie przekreca z pleckow na brzuszek w obie strony
MAMA MAKSA super synek! gratulacje!
DOROTKA dzielna Oliwcia!
A Marika tak się rozszalała na basenie, że prawie cały czas się śmieliśmy z niej. Jak ją trzymamy na brzuchu na wodzie to macha rękami i nogami tak jakby chciała płynąć!!!! Bardzo to śmiesznie wygląda, a ona macha tak energicznie, że aż mamy ochotę ją puścić.
Kolejną nową umiejętnością mojej córki jest składanie usteczek w dziubek i plucie z odgłosem "tfuuuuuu". Można paść ze śmiechu...
GRATKI DLA OLWCI!!!ZUCH DZIEWCZYBA:-)
kate no to z Mariczki Motylia rosnie;-)fajosko,no to sie zaczelo plucie
a Miki zakumał,że można do tyłu się poruszać,próbuje ciągnąć grzbiet do czworaków a potem fik odpycha się tak śmiesznie do tyłu:-)Taki niby niskonapięciowiec z niego,a tu śmigać zaczynaDo tego wczoraj jak czyścilismy mu nos,to na koniec powiedział QRWA,dziś było to samo ghihhi
Dziękuje bardzo za wyjaśnienie i przepraszam ze nie dokładnie przeczytałam regulamin. Nadrobie toMama Maksa zdjęciowy to wątek zamknięty - trzeba mieć hasło do niego, a na hasło sobie zapracować/ zasłużyć Czarna w regulaminie napisała wytyczne.
Dlatego ja siedzę i produkuję, i udzielam się, i w ogóle A tak serio, to dziewczyny muszą nas poznać lepiej, żeby bez obaw nas tam dopuścić;-)
spryciulek mały.a Miki zakumał,że można do tyłu się poruszać,próbuje ciągnąć grzbiet do czworaków a potem fik odpycha się tak śmiesznie do tyłu:-)Taki niby niskonapięciowiec z niego,a tu śmigać zaczynaDo tego wczoraj jak czyścilismy mu nos,to na koniec powiedział QRWA,dziś było to samo ghihhi