reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
MAMA MAKSA super synek! gratulacje!
DOROTKA dzielna Oliwcia!

A Marika tak się rozszalała na basenie, że prawie cały czas się śmieliśmy z niej. Jak ją trzymamy na brzuchu na wodzie to macha rękami i nogami tak jakby chciała płynąć!!!! Bardzo to śmiesznie wygląda, a ona macha tak energicznie, że aż mamy ochotę ją puścić.

Kolejną nową umiejętnością mojej córki jest składanie usteczek w dziubek i plucie z odgłosem "tfuuuuuu". Można paść ze śmiechu...

GRATKI DLA OLWCI!!!ZUCH DZIEWCZYBA:-)

kate no to z Mariczki Motylia rosnie;-)fajosko,no to sie zaczelo plucie:rofl2::szok::-D

a Miki zakumał,że można do tyłu się poruszać,próbuje ciągnąć grzbiet do czworaków a potem fik odpycha się tak śmiesznie do tyłu:-)Taki niby niskonapięciowiec z niego,a tu śmigać zaczyna:szok:Do tego wczoraj jak czyścilismy mu nos,to na koniec powiedział QRWA,dziś było to samo ghihhi

Ostatnia edycja:
MOLI NIEZLE HEHEHEH :-)
KATE no moze jakas plywaczka ci rosnie :-)

Oli jak wyladuje juz na brzuchu to czasem sie kreci w kulko na ty rzuchu widac ze chcialaby sie poruszyc ale wychodzi jej to troche inaczej :-)

OLi mowi BLA BKA BLA I DAJ :-)

gatulacje dla dzieciaczków
u nas dalej leniwie z przewrotami, ale próbuje pełzać jak gąsienniczka

za to na basenie! nic jej nie straszne
fotki beda na zdjeciowym

DOROTKA dzielna Oliwcia!

A Marika tak się rozszalała na basenie, że prawie cały czas się śmieliśmy z niej. Jak ją trzymamy na brzuchu na wodzie to macha rękami i nogami tak jakby chciała płynąć!!!! Bardzo to śmiesznie wygląda, a ona macha tak energicznie, że aż mamy ochotę ją puścić.

Kolejną nową umiejętnością mojej córki jest składanie usteczek w dziubek i plucie z odgłosem "tfuuuuuu". Można paść ze śmiechu...
Jak ja wam zazdroszcze tego basenu. Mój mąz ciągle mnie męczy zeby pójść z małym. A ja jakaś taka strachliwa jestem. Ze jest za zimno i że mały po basenie się przeziębi i zebyśmy do lata poczekali. Może jednak trzeba się przełamać:tak:

MOLI NIEZLE HEHEHEH :-)
KATE no moze jakas plywaczka ci rosnie :-)

Oli jak wyladuje juz na brzuchu to czasem sie kreci w kulko na ty rzuchu widac ze chcialaby sie poruszyc ale wychodzi jej to troche inaczej :-)

OLi mowi BLA BKA BLA I DAJ :-)
U nas też w kółko pełza. Czasem to sie śmieje że mu sie w głowie zakręci:-)

gatulacje dla dzieciaczków
u nas dalej leniwie z przewrotami, ale próbuje pełzać jak gąsienniczka

za to na basenie! nic jej nie straszne
fotki beda na zdjeciowym
mam pytanie chętnie bym zobaczyła takie fotki ale nie bardzo wiem co to jest ten "zdjęciowy":no: Proszę o wyjaśnienie:tak:

Przy jedzeniu to i u nas śliniaczek w buzi, rączki chodzą na całego a miseczkę muszę trzymać z daleka.

No to przynajmniej nie trzeba myć buziaka:-D Samo się wytrze:tak:

My juz na dobre zeszlismy do parteru :-) na podloge Oliwia juz sie przekreca z pleckow na brzuszek w obie strony :tak:
ROZSZALALA MI SIE CORA :-)

WOW! Niezła jest! I jak szybko się nauczyła w dwie strony! Tusina zaczyna z brzuszka na plecki, ale wciąż się dziwi, że tak można:-D

DOROTKA dzielna Oliwcia!

Jak ja lubię czytać o tych nowych umiejętnościach... i sobie je wyobrażać! Kupa śmiechu:-D:-D:-D

GRATKI DLA OLWCI!!!ZUCH DZIEWCZYBA:-)

kate no to z Mariczki Motylia rosnie;-)fajosko,no to sie zaczelo plucie:rofl2::szok::-D

a Miki zakumał,że można do tyłu się poruszać,próbuje ciągnąć grzbiet do czworaków a potem fik odpycha się tak śmiesznie do tyłu:-)Taki niby niskonapięciowiec z niego,a tu śmigać zaczyna:szok:Do tego wczoraj jak czyścilismy mu nos,to na koniec powiedział QRWA,dziś było to samo ghihhi

Moli, to nie "ghighi" tylko BUAHAAHAHAHAHA:-D:-D:-D:-D
Pizzę jem i mi serek zawisł z radości:happy:

Mama Maksa zdjęciowy to wątek zamknięty - trzeba mieć hasło do niego, a na hasło sobie zapracować/ zasłużyć:tak: Czarna w regulaminie napisała wytyczne.
Dlatego ja siedzę i produkuję, i udzielam się, i w ogóle:-D:-D:-D A tak serio, to dziewczyny muszą nas poznać lepiej, żeby bez obaw nas tam dopuścić;-)

Mama Maksa zdjęciowy to wątek zamknięty - trzeba mieć hasło do niego, a na hasło sobie zapracować/ zasłużyć:tak: Czarna w regulaminie napisała wytyczne.
Dlatego ja siedzę i produkuję, i udzielam się, i w ogóle:-D:-D:-D A tak serio, to dziewczyny muszą nas poznać lepiej, żeby bez obaw nas tam dopuścić;-)
Dziękuje bardzo za wyjaśnienie i przepraszam ze nie dokładnie przeczytałam regulamin. Nadrobie to:tak:

A mnie Kamiś dziś zaskoczył, jak prasowałam wsadziłam go do bujaczka, dalam stolik- tam jest taki nakładany blacik), bujaczek mam w pozycji półleżącej obracam się a on siedzi zadowolony, polożyłam go i patrze, a ten złapał się za zabawke która na nim jest i siadł. A jak leżał na macie tak próbował sie podciągnąc za zabawke ze myślałam ze pałąk złamie.

reklama
:-D:-D:-D spryciulek mały.

U nas jest nieeeeeeee, agiiii, maammyyyaaa, ebo, daj :-D

Sebcio już takie akrobacje wywija na przewijaku i na łóżku, że nie ma mowy abym go spuściła chociaż na moment z oczu.
No chyba, że śpi :-D
Dziś uparcie ćwiczył przekręcanie się z plecków na brzuszek i wyglądał jak mały zapaśnik :-D

Do góry