reklama
A jacy odkrywcy będą dopiero jak wszystkie szafki w zasięgu małych rączek będą
Nasz Bartek będzie miał przekichane, bo już mu siostra załatwiła. Blokady w szafkach i szufladach jeszcze nie odkręcone Bidulek nie pobroi
Agamir, Natusia brawka dla chłopaków!
Fakt, biedne dziecko, od początku przeszkodyNasz Bartek będzie miał przekichane, bo już mu siostra załatwiła. Blokady w szafkach i szufladach jeszcze nie odkręcone Bidulek nie pobroi
Agamir, Natusia brawka dla chłopaków!
Mama Maksa
październikowa mama
powiem wam ze u nas tez obroty już od jakis trzech tygodni ale tylko z pleców na brzuszek ale żeby wrócić z brzucha to nie bardzo ale zaczynamy z Maksem ćwiczyć. Tak samo było z obrotami na brzuch pedjatra mi pokazała jak to robić i po dwóch dniach mały się obracał a z brzucha jakos nie chce i jak narazie cwiczenia nie pomagaja ale nie tracimy werwy
Evelajna
Październikowa mama
Kaka gratki dla Hanki za obrociki Może wyciągnięcie z maty trochę pomogło
Mama Maksa Tuśka też tylko na brzuszek fiknie, a o powrocie to można pomażyć. Czasem przypadkowo, ale wtedy z hukiem łepetyną o podłogę. Jak Wam pokazywano, żeby ćwiczyć z brzuszka na plecki?
Mama Maksa Tuśka też tylko na brzuszek fiknie, a o powrocie to można pomażyć. Czasem przypadkowo, ale wtedy z hukiem łepetyną o podłogę. Jak Wam pokazywano, żeby ćwiczyć z brzuszka na plecki?
Moja Mariczka też zapatrzona w Tatusia, bo z nim są fajniejsze zabawy chyba. Zresztą Tatuś rano to się kilka razy wraca wychodząc do pracy, bo się nie może z córeczką rozstać i tylko całuje i całuje... A Marika pieje do niego i go czaruje. Taka mała, a już wie, jak zawrócić facetowi w głowie i go szybko rozkochać w sobie
malaulka
Podwójna mamusia
Moja Mariczka też zapatrzona w Tatusia, bo z nim są fajniejsze zabawy chyba. Zresztą Tatuś rano to się kilka razy wraca wychodząc do pracy, bo się nie może z córeczką rozstać i tylko całuje i całuje... A Marika pieje do niego i go czaruje. Taka mała, a już wie, jak zawrócić facetowi w głowie i go szybko rozkochać w sobie
Nie na darmo sie mówi, że córeczki są tatusiowe, u nas też Tatuś jest suuper
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA gratki dla Hani :-)
MAMA MAKSA I EVELAJNA u mnie tez od czasu do czasu jest obrot z pleckow na brzuszek ale dokladnie o powrocie ani jej sie mysli :-)
Robia postepy te nasze dzieciaczki :-)GRATKI DLA WSZYSTKICH
MAMA MAKSA I EVELAJNA u mnie tez od czasu do czasu jest obrot z pleckow na brzuszek ale dokladnie o powrocie ani jej sie mysli :-)
reklama
moli81
Mamuśka Mikuśka
KAKA gratki dla Hani :-)
Dokładnie,GRATKI dla WSZySTKICH maluszków za obrociki:-)a ztym na plecki,to poczekajcie trochę,cierpliwości mamuśki,przecież dopiero maluchy przewracają się na brzuchy;-)
Podziel się: