reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Ostatnio zauważyliśmy że Bartek wyciąga ręce jak chce do mnie albo do M!:-)
Jak np leży w łużeczku i płacze bo się obudzi a M podchodzi to od razu uśmiech od ucha do ucha i ręce wyciąga.:-D

reklama
powiem wam ze u nas tez obroty już od jakis trzech tygodni ale tylko z pleców na brzuszek ale żeby wrócić z brzucha to nie bardzo ale zaczynamy z Maksem ćwiczyć. Tak samo było z obrotami na brzuch pedjatra mi pokazała jak to robić i po dwóch dniach mały się obracał a z brzucha jakos nie chce i jak narazie cwiczenia nie pomagaja ale nie tracimy werwy

Kaka gratki dla Hanki za obrociki:) Może wyciągnięcie z maty trochę pomogło:-D

Mama Maksa Tuśka też tylko na brzuszek fiknie, a o powrocie to można pomażyć. Czasem przypadkowo, ale wtedy z hukiem łepetyną o podłogę.:dry: Jak Wam pokazywano, żeby ćwiczyć z brzuszka na plecki?

Moja Mariczka też zapatrzona w Tatusia, bo z nim są fajniejsze zabawy chyba. Zresztą Tatuś rano to się kilka razy wraca wychodząc do pracy, bo się nie może z córeczką rozstać i tylko całuje i całuje... A Marika pieje do niego i go czaruje. Taka mała, a już wie, jak zawrócić facetowi w głowie i go szybko rozkochać w sobie :-D:-D:-D

Moja Mariczka też zapatrzona w Tatusia, bo z nim są fajniejsze zabawy chyba. Zresztą Tatuś rano to się kilka razy wraca wychodząc do pracy, bo się nie może z córeczką rozstać i tylko całuje i całuje... A Marika pieje do niego i go czaruje. Taka mała, a już wie, jak zawrócić facetowi w głowie i go szybko rozkochać w sobie :-D:-D:-D

Nie na darmo sie mówi, że córeczki są tatusiowe, u nas też Tatuś jest suuper:tak:

KAKA gratki dla Hani :-)
MAMA MAKSA I EVELAJNA u mnie tez od czasu do czasu jest obrot z pleckow na brzuszek ale dokladnie o powrocie ani jej sie mysli :-)

Robia postepy te nasze dzieciaczki :-)GRATKI DLA WSZYSTKICH

reklama
KAKA gratki dla Hani :-)
MAMA MAKSA I EVELAJNA u mnie tez od czasu do czasu jest obrot z pleckow na brzuszek ale dokladnie o powrocie ani jej sie mysli :-)

Robia postepy te nasze dzieciaczki :-)GRATKI DLA WSZYSTKICH

Dokładnie,GRATKI dla WSZySTKICH maluszków za obrociki:-)a ztym na plecki,to poczekajcie trochę,cierpliwości mamuśki,przecież dopiero maluchy przewracają się na brzuchy;-)

Do góry