dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja wczoraj specjalnie obserwowalam Oli jak sie zachowuje na brzuszku i tak podnosi glowke na kilka sekund rozglada sie itp a pozniej glowke opuszcza Chyba zbiera sily hahah.Jak byla na brzuszku to pokazywalam jej zabawke i slicznie wodzila oczkami i glowka za zabawka w rozne strony .Polozylam zabawke na przeciwko niej i siegla po nia i to juz byl koniec podnoszenia glowki Polozyla sie i lizala zabawke hihihiihi
Jak juz wspomnialam Oli obrucila sie z pleckow na brzuszek ze 2 razy al przypomnialo mi sie ze kiedys polozylam ja na podlodze na pleckach wracam do pokoju a ona na brzuszku :-) Ale nie robi tego czesto
MOLI
Moli Oliwia bardzi czesto praktycznie caly czas jak lezy na pleckach to wygina sie pleckami i glowka i tak jakby obraca sie na boki ale Wyglada to tak ze lezy na pleckach robi sie sztywna i o wypina brzuszek w bok i glowke w bok Robi taki jakby luk z ciala ale nogi ma przy tym proste Nie wiem czy rozumiesz cos z mojego opisu i Nie wiem czy to jest prawidlowe
Od dzis sie przenosze czesciej na podloge i bedziemy cwiczyc
Jak juz wspomnialam Oli obrucila sie z pleckow na brzuszek ze 2 razy al przypomnialo mi sie ze kiedys polozylam ja na podlodze na pleckach wracam do pokoju a ona na brzuszku :-) Ale nie robi tego czesto
MOLI
Moli Oliwia bardzi czesto praktycznie caly czas jak lezy na pleckach to wygina sie pleckami i glowka i tak jakby obraca sie na boki ale Wyglada to tak ze lezy na pleckach robi sie sztywna i o wypina brzuszek w bok i glowke w bok Robi taki jakby luk z ciala ale nogi ma przy tym proste Nie wiem czy rozumiesz cos z mojego opisu i Nie wiem czy to jest prawidlowe
Od dzis sie przenosze czesciej na podloge i bedziemy cwiczyc