moli81
Mamuśka Mikuśka
Wieczorem położyłam się z malutkim no i zasneliśmy...M przyszedł pózniej patrzy ,a my spimy. Rubenek rozłożył się na całą połówkę więc M pomyślał,że położy się w nogach w poprzek...
Położył sobie tam podusie i tak spał...Mały tak się wiercił (spał tak jak ja) że przekręcił się tak,że główką był zwrócony do M i tak się nogami odpychał,że wpadł na M ten zdziwiony szybko mnie obudził mówi,że mały ma główkę przy nim...ja w szoku przecież gdyby tam M nie było mały mógłby dalej się tak odpychać i spaścna podłogę...A przecież dopiero co go poprawiłam i zdążyłam zasnąć... Ostatnio nie mogę go zostawić nawet na chwilkę bo się przemieszcza
majeczka nasz Miki robi ostatnio to samo,też już go nie zostawaim samego na kanapie,nawet jeżeli jest obłożony ciężkimi poduchami....
blond to masz małego podrywacza ghihi teraz mamę podrywa,a co to bedzie potem?
A ja się pochwalę,że od kilku dni Miki wykumał,że nie tylko może przekulać sie na boczki,ale zdarza mu się przekręcić na brzuszek do tego jak leży na brzuszku to prostuje się na łokciach i wyglada jak mały pitbull a jak ma nerwa to podnosi bioderka,właśnie teraz to robi,bo widzi,że siedzę na kompie