reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Kaka rewelacja :tak::-) Hania jest niesamowita
gratki dla wszyskich postępowiczów :tak:

u nas największe postępy w rozrabianiu ostatnio, kocie miski wywalane kilka razy dziennie
i wróżę Idze karierę konserwatora powierzchni plaskich ;-) kilka razy dziennie ze szmatką albo chustką nawilżaną mam przetarte podlogi, miotełką małą wymiata wszystko, nawet koty nią czesze, a one to polubiły :eek:
ale przebojem jest opróżnianie zmywarki, jak zaczynam wyciągać naczynia to staje kolo kosza na sztućce, wyciąga i mi podaje po jednym, T. nakręci filmik to wrzucę
U nas z wycieraniem podłogi jest to samo :tak:Młody jeszcze sie po tym ślizga i wywija orły. A wtedy już mu nie do śmiechu:sorry:

reklama
mirabelka suuper postepy :DDD juz sie filmiku doczekac niemoge
moja ma swoj swiat nie pomaga mi tylko psoci uwielbia rozwalac pranie i co sie da na glowe wklada najlepsze jak majtki wiki zalozyla na glowe :DD

minisia nasze małe strojnisie :-) z gaciami na głowie, Iga też przy ukladaniu prania majtki na głowe zakłada, zazwyczaj T. bo największe
ppatqa super to musi wyglądać :-)

To i Lenka też tak ma z tym ubieraniem, ale dla niej bez różnicy czy to majtki, biustonosz, czy skarpetki, suche czy mokre, wszystko zakłada na głowę:-D
A jak idzie na drzemkę w ciągu dnia to zawsze ma ściągnięte skarpetki i spodnie...

U nas chodzenie na całego.
Na dobre zaczęła w wigilię i zatrzymać się jej nie da.
Chodzi bez przerwy, zapalczywie i z przejęciem.
I do tego dziamoli coś bez przerwy :tak:
Czas na bramki.... :sorry2:

Jak najprościej mogę wrzucić filmik?
Nie mam konta na żadnym fotosiku ani YT

reklama
Nie wiem czy sie da bez załozenia konta...a konto na fotosiku bardzo prosto założysz;-)

U nas konik tez jest cacy doo póki nie chcemuy ja na nim posadzić...ale ciagac za uszy to co innego:-D

Do góry