reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
U nas chodzenie na całego.
Na dobre zaczęła w wigilię i zatrzymać się jej nie da.
Chodzi bez przerwy, zapalczywie i z przejęciem.
I do tego dziamoli coś bez przerwy :tak:
Czas na bramki.... :sorry2:

Jak najprościej mogę wrzucić filmik?
Nie mam konta na żadnym fotosiku ani YT

Malena na YT prosto założyc konto:tak::tak:
GRATKI DLA IZUNI!!!!!!!!!! a tak gadałaś ze bedziesz dwójkę naraz uczyc:-p:-p:-p

malena super :-)
to Iga chyba tylko na bakier z chodzeniem została, cały czas musi przy czymś chodzić, nie pomaga kuszenie czy zachęcanie czymś co lubi, bo wtedy na czworaka i jest koło mnie

Nie no, czytam i się zaśmiewam:-D:-D:-D Maluchy są niesamowite!:tak::-D
U nas bardzo podobne wyczyny: ubieranie się, sprzątanie, bieganie (wczoraj mi w sklepie zwiewała) i małpowanie po wszystkich.

Malena gratulacje dla małej za chodzenie :-)

A na konika to ja mojego tez musze wsadzic, ale buja sie sam, potem tez schodzi sam, a ja tylko asekuruje zeby nie zleciał :tak:

Ja też boki zrywam jak patrzę na mojego małego pomagiera w domku.
Wczoraj np. odkurzał razem ze mną - trzymał za rurę i dawaj :-D
A jak ze szmatką śmiga - ostatnio wyciągnął moje czyste majtki i szorował nimi podłogę :szok::-D

Oj tak, mały pomocnik w domu dobra sprawa :-D
Bartek też się kręci w kółko, szczególnie jak słyszy muzykę albo Martyna śpiewa. I męczy nas kapciami. Jak tylko gdzieś zobaczy, że ktoś boso chodzi, to leci z kapciem i nie ma zmiłuj :sorry2:
No i zaczął robić groźne miny - jak coś mu nie pasi, to marszczy czoło, przymyka oczy i wtedy się bój.

reklama
Kasiu ja lubię siadać z podkulonymi nogami i kapcie zostawiam na podłodze. Oj, nie jest lekko, bo mają być na nogach!:-D
Kaka Hanka z mopem parowym szaleje? A to porządnicka:tak::-)

Do góry