reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Malena - jakbym Szymka widziała...od mamy do taty, od mebla do mebla... ale tylko wtedy się puszcza gdy wie że jesteśmy obok i w razie czego złapiemy go.. cwaniak mały... gorzej, bo jak się ma przewrócić to nie na pupę, lecz do przodu leci:eek:

reklama
ANIAAA u nas tez Oliwka cwaniaczek Musi ktos byc obok Dzis odziwo chciala chodzic za 1 raczke I ona chce juz biegac Ona idzie nawet jak ja trzymam palcem ale ona musi czuc ze ktos ja trzyma Jak nie czuje to nie chce isc i zaraz na pupcie Dzis 2 razy poszla sama odemnie do babci A tak to za 1 raczke spacerowalysmy po calym mieszkaniu Cwaniara jak widzi ze jej chce podac reke to lapie i ostro wstaje sama

spokojnie poczekaj, ja pomysłów malego mam dosc, oststnio stl na poreczy drewnianej fotela, nie mówiąc już o samochodzikach czy stoliku, i jeszcze woła oooooooo

Pati moj skacze ciagle po łózku, nauczył sie wchodzic na szafke, najpierw tylko na niej siadał, a teraz sobie juz wstaje i siega na wyzsza polke... Stanie na zabawkach to u niego norma... Wdrapuje sie tez na rure od kaloryfera albo podsuwa zabawki czy poduszke zeby na cos wlezc albo wyzej siegnac... A jak ja mowie nie wolno to sie smieje i jak tylko sie odwroce albo nie daj boze wyjde z pokoju to robi to samo...
NIe wiem skad bierze pomysły....

Ps. Niedawno np. moją komórke wrzucił do smietnika...

Pati moj skacze ciagle po łózku, nauczył sie wchodzic na szafke, najpierw tylko na niej siadał, a teraz sobie juz wstaje i siega na wyzsza polke... Stanie na zabawkach to u niego norma... Wdrapuje sie tez na rure od kaloryfera albo podsuwa zabawki czy poduszke zeby na cos wlezc albo wyzej siegnac... A jak ja mowie nie wolno to sie smieje i jak tylko sie odwroce albo nie daj boze wyjde z pokoju to robi to samo...
NIe wiem skad bierze pomysły....

Ps. Niedawno np. moją komórke wrzucił do smietnika...
Ha ha, u nas też jak czegoś się długo w domu szuka to najczęściej jest w koszu na śmieci:tak:
A wspinanie się na wszystko to teraz ulubione zajęcie Lenki...

ahhh te wysokości ale trzeba to przejsc;-);-);-)
Dla mnie polewką jest jak mały połozy sobie ksiażeczkę i stanie na niej a cieszy się jakby Mont Everest zdobył:-D:-D:-D:-D

Dzieciaki- cwaniaki :-D

Bartek jakiś czas temu wylał cały olej (zimny oczywiście) z frytkownicy i się w nim bawił Jak w wodzie:szok::szok:
A wiecie jak fajnie się sprząta jak cała kuchnia zalana olejem:cool2:

reklama
Mój Seba uwielbia podciągać się na stole albo na szafce - niby zagląda co jest na ... ale to tak śmiesznie wygląda.
Już wcześniej w łóżeczku też tak robił.

Chyba będzie sportowcem - jak mama i tata :-D

Do góry