reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Dorotko Oliwia dużo przeszła - musi przyzwyczaić się do domowego ciepełka i poczuć się bezpiecznie i pewnie.
Napewno lada chwila zacznie znów chodzić.
Życzę dużo cierpliwości.

reklama
Czekamy na pierwsze uśmiechy, raczkowanie, kroczki i słowa z niecierpliwością.
Jak już są to jesteśmy najszczęśliwsze.
To takie piękne momenty.

No nic pozostalo mi czekac hihih MALENA a jak Izuni idzie chodzenie na 2???????

Przejdzie czasem sama od mebla do mebla, albo od mamy do Taty.
A tak to za rączkę lub z asekuracją, bo tak to się jeszcze boi.
A jak nie ma ochoty to od razu klap na pupę i nie ma szans nakłonić :-)
Grunt, że pierwsze koty za płoty!

No wlasnie ja nie jestem juz taka pewna czy Oliwka podrepcze sama na nowy rok Ona taka leniwa MALENKO super U nas jest teraz wlasnie tylko klap na pupcie i za nic nie ruszy an dwoch GRATKI DLA IZUNI

reklama
Do góry