reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Gratki dla dziecaczkow :-)
CZARNA co jest na filmiku?Co Sami tam robi?Bo u mnie nic nie widac :-(
ASIU twojego filmiku tez zobaczyc nie umiem Ale domyslam sie ze jest na nim Rafalek chodzacy :-)

U mnie Oliwka nie chodzi :-(
I juz trace nadzieje ze kiedykolwiek zacznie Nuaczyla sie przez ten szpital na raczki raczki Tam ja staralam aby chodzila za raczki ale bardzo malo chodzila bo nie chciala :-(
Oliwka robi sie coraz mondrzejsza Uwilbia ukladac klocki I fajnie stara sie celna klocekl w klocek :-)
Jak dostaje grzebien do raczki to wie ze sie nim czesze wloski ale smiesznie jej to wychodzi hihihi

Z gadek to nadal to samo Glownie jest EEEEEE a jak sie kuci tym EEEE hihihihi

Ktpre jeszcze dzieciaczki nie chodza???????????

reklama
Czarna - super !! hehehe.... świetnie sobie radzi!! Szymek na razie jest na etapie ściągania kółek..próbuje wkładac, ale z maaaarnym skutkiem....
Asia - no super!!! co Ty mu dodajesz do mleka????
Dorota - Szymek nie chodzi... nawet nie potrafi sam ustać... próbuje się puszczać, ale nie specjalnie mu to jeszcze wychodzi..chodzi troszkę za rączki, ale też nie dużo.

no bo one jak obwarzanki albo pączki z dziurką, pewnie widział jak mama zajada ;-):-)
brawa dla Rafałka i Lenki :-)
dorotka nie martw się, Iga dopiero od paru dni staje przy kanapie i nieporadne kroczki w bok robi
za to super opanowała wchodzenie i schodzenie na kanapę brata :rofl2:

no bo one jak obwarzanki albo pączki z dziurką, pewnie widział jak mama zajada ;-):-)
brawa dla Rafałka i Lenki :-)
dorotka nie martw się, Iga dopiero od paru dni staje przy kanapie i nieporadne kroczki w bok robi
za to super opanowała wchodzenie i schodzenie na kanapę brata :rofl2:
Dzis rano obudzilam sie ,a moj Maly zlazl sam z lozki. Spal ze mna, ale od sciany, wiec musial jakos przebrnac przeze mnie i zlesc na podlaoge. Bylam w szoku!!!!:szok:

a moj u kolezanki probowal je jesc(te koleczka ):)
hehe mój zakłada na rączki jako brązoletki:-D:-D
Dzis rano obudzilam sie ,a moj Maly zlazl sam z lozki. Spal ze mna, ale od sciany, wiec musial jakos przebrnac przeze mnie i zlesc na podlaoge. Bylam w szoku!!!!:szok:

No i pięknie

Mój od dawna opanował schodzenie z łóżek:tak::tak: Szybciej niż Laura a od wczoraj opanował wchodzenie na nie:-D:-D Ale bez problemu mogę go zostawić samego na łóżku jak ide np do kuchni czy WC:tak::tak:

Asia - mój też je długo zjadał!!!! Aaa!! i próbuje sobie je dac na głowę!! ja pare razy dałam kółko na głowę, żeby go rozśmieszyć, a teraz on sobie próbuje:sorry:

reklama
mlody już dawno układał piramidke, ale od czasu ulubiony jest sorter i pociąg, a i pokazuje palcem rzeczy w książeczce i chce by mu je nazywać. dziś zrobił siku ni kupe do nocnika i zszedł z niego, to ja do kibelka i myje nocnik, a on kucnął tam gdzie stał i reszta kupy poszła na podłoge

Do góry