reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Kaka lol za tą czekolade to Ci sie dostanie od (VI) a Hanulka świetna coraz lepiej jej idzie!!!!
Gosia Kapitalny Kapitan!!!!BRAWO
Malena no widzisz i Izunia dogania wszystkie pażdzioszki:tak::tak::tak:

reklama
Gratulacje dla coraz smielej pomykających paździochów
A Maciek odkrył do czego służy pilot :tak:
Przedwczoraj podniósł go z podłogi, podał tacie i znacząco popatrzył na tv, później na tatę, znowu na tv i na tatę, jakby chciał powiedzieć "no dalej, włącz!":-)

Stasiulino wszystko co ksztaltem przypomina tel bierze do ucha i robi halo halo, a ze telefony ukrywamy bo bestyja juz kilka popsul to wlasnie najczesciej bierze pilot i przyklada sobie do uszka;-)
Tv wlanca na telewizorze;-)Dekoder mamy juz wysoko, bo nauczyl sie przelanczac, co mnie do szalu doprowadzalo:baffled:

Gosia no to mam następnego "nauczyciela" dla Igi, pięknie :-)
po tygodniu u Kaki, Magdy i Gosi, mała się nauczy chodzić a mamuśka trzy tygodnie laby :-);-)

mała też techniczne rzeczy zakumała i trza chować, dałam jej stary telefon do "gadania" ale ma go gdzieś bo nic się nie wyświetla
a numerem jeden z rana jest pęd na czworakach do kuchni wywalić kocie żarcie z misek, chyba że sobie przypomnę i postawię na szafkę :cool2:

reklama
U nas też "halo, halo" z telefonem. Piloty też są dobre ale najlepszy ten co przełącza programy w TV bo coś sie dzieje. Ale najlepszą zabawką jest gałka od amplitunera co sie ną podgłaśnia. Podchodzi do niej zcisza TV a potem podgłaśnia na full i ucieka do mnie bo sie zawsze przestrasza tego huku:-p

Do góry