reklama
Gratulacje dla coraz smielej pomykających paździochów
A Maciek odkrył do czego służy pilot
Przedwczoraj podniósł go z podłogi, podał tacie i znacząco popatrzył na tv, później na tatę, znowu na tv i na tatę, jakby chciał powiedzieć "no dalej, włącz!":-)
A Maciek odkrył do czego służy pilot
Przedwczoraj podniósł go z podłogi, podał tacie i znacząco popatrzył na tv, później na tatę, znowu na tv i na tatę, jakby chciał powiedzieć "no dalej, włącz!":-)
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Trina Rafał sobie sam bierze pilota i włącza TV, to znaczy naciska na niego az TV sie włączy, a potem az program przełączy :-) he he
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Radek tylko przykłada do ucha, jak go prosze, żeby zrobił "halo, halo"Brawa dla postępowiczów. A Kacper bierze telefon przykłada do ucha i nawija do niego Wygląda to prześmiesznie
Stasiulino wszystko co ksztaltem przypomina tel bierze do ucha i robi halo halo, a ze telefony ukrywamy bo bestyja juz kilka popsul to wlasnie najczesciej bierze pilot i przyklada sobie do uszka;-)
Tv wlanca na telewizorze;-)Dekoder mamy juz wysoko, bo nauczyl sie przelanczac, co mnie do szalu doprowadzalo
Tv wlanca na telewizorze;-)Dekoder mamy juz wysoko, bo nauczyl sie przelanczac, co mnie do szalu doprowadzalo
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Gosia no to mam następnego "nauczyciela" dla Igi, pięknie :-)
po tygodniu u Kaki, Magdy i Gosi, mała się nauczy chodzić a mamuśka trzy tygodnie laby :-);-)
mała też techniczne rzeczy zakumała i trza chować, dałam jej stary telefon do "gadania" ale ma go gdzieś bo nic się nie wyświetla
a numerem jeden z rana jest pęd na czworakach do kuchni wywalić kocie żarcie z misek, chyba że sobie przypomnę i postawię na szafkę
po tygodniu u Kaki, Magdy i Gosi, mała się nauczy chodzić a mamuśka trzy tygodnie laby :-);-)
mała też techniczne rzeczy zakumała i trza chować, dałam jej stary telefon do "gadania" ale ma go gdzieś bo nic się nie wyświetla
a numerem jeden z rana jest pęd na czworakach do kuchni wywalić kocie żarcie z misek, chyba że sobie przypomnę i postawię na szafkę
U nas też na halo halo przykłada telefon do ucha:-)Radek tylko przykłada do ucha, jak go prosze, żeby zrobił "halo, halo"
Pilot bierze do buzi a w sypialni pilot który włącza światło włącza i patrzy jaak sie włącza światło:-)
reklama
Mama Maksa
październikowa mama
U nas też "halo, halo" z telefonem. Piloty też są dobre ale najlepszy ten co przełącza programy w TV bo coś sie dzieje. Ale najlepszą zabawką jest gałka od amplitunera co sie ną podgłaśnia. Podchodzi do niej zcisza TV a potem podgłaśnia na full i ucieka do mnie bo sie zawsze przestrasza tego huku
Podziel się: