reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Moj net nie pokazuje filikow wiec ja zadnego nie widze :---(Zes sie kaka z filmikiem wysrala i teraz nikt mojego cudnego Stasia nie widzi
Nie no jestes niemozliwa Usmialam sie z tej klawiaturyKarolina, wale lbem o klawiature
mnZSVBfgliyWUGRHF.KJVBGLIAYUTYGHT;OELJFBvLUAYIEYTSH'R/LKDbCLUEY
Żartuje, jakbym mogla miec cos przeciw;-)
Aledla wszystkich wczesniej niz film Hanuli sa dwa filmiki Cudnego Stasia
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Stasiu, Haniu bobmba!! :-) wielkie brawa
muszę Igę na jakieś szkolonko wysłać do was ;-)
muszę Igę na jakieś szkolonko wysłać do was ;-)
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
HTML:
<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v6fTGF2aHW8&hl=pl&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v6fTGF2aHW8&hl=pl&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>
blond_20
Czarownica
Gosia jaki on jest slodki!!!!
a filmiki sie wstawia bardzo prosto- wrzucacie na youtube i kopiujecie tylko linka z gory (adres). i nic wiecej
a filmiki sie wstawia bardzo prosto- wrzucacie na youtube i kopiujecie tylko linka z gory (adres). i nic wiecej
reklama
malena81
mamusia październikowa 08
No to się naoglądałam i w kompleks wpadam... :-)
U nas w końcu samodzielne wstawanie i pierwsze nieśmiałe próby przesuwania się przy meblach.
W raczkach też duże przspieszenie.
Już nie ożna spokojnie do kibelka skoczyć
Gosia ale u Was ciepło w domku musi być
U nas w końcu samodzielne wstawanie i pierwsze nieśmiałe próby przesuwania się przy meblach.
W raczkach też duże przspieszenie.
Już nie ożna spokojnie do kibelka skoczyć
Gosia ale u Was ciepło w domku musi być
Podziel się: