reklama
Agniesia25:)
Agniesia25:)
Czarna nawet nie wyobrazam sobie co to bylaby za radoscJeszcze nie dawno strasznie chcialam zeby zdazyla przed urodzinami, ale teraz sobie mowie ze to bez sensu, kilka tygodni w ta czy ta.Jakos wytrzymam.Tobie to dobrze jakies "szybkie"te twoje dzieciaczki.A powiedz mi Sami tak sam zaczal chodzic czy jakos go zachcaliscie, tzn. czy duzo prowadziliscie go za raczki itd.?
ppatqa dzieki
Ja tez pamietam ten filmik, ale sie wtedy usmialam
ppatqa dzieki
blond_20
Czarownica
Agniesia na drugie pojdzie na pewno
moj dzisiaj poszedl znowu przez pokoj ale potem znowu nie chcial.ja go trzymam tak lekko pod pachami i go dzisiaj puscilam i poszedl sam i nawet nie zauwazyl ze go nie trzymam.ale potem nie chcial juz.
moj dzisiaj poszedl znowu przez pokoj ale potem znowu nie chcial.ja go trzymam tak lekko pod pachami i go dzisiaj puscilam i poszedl sam i nawet nie zauwazyl ze go nie trzymam.ale potem nie chcial juz.
Gratki dla pażdzioszków!
U nas są ładne kroczki jak stoi i ja mówię choć do mamusi to idzie 2 lub 3 kroczki.
Ale bardzo ładnie chodzi za jedną rączkę!:-)
No i robi brawo, pokazuje 'ile masz klopotów' mówi jak robi gąska? i on 'gę gę'
U nas są ładne kroczki jak stoi i ja mówię choć do mamusi to idzie 2 lub 3 kroczki.
o ja jak milutkooj pamiętam jak ył filmik z Lalą mówiącą
Agniesia mały w sumie sam zaczął najpierw łazić przy meblach, a każda próba postawienia go itp konczyła sie siadaniem . Ale jak jednego razu nagle sam przyszedł do mnie (pisałam o tym tutaj) zaczelismy go lekko stymulowac. Jak widziałam ze stoi gdzies kucałam w jakies tam odległosci i zachecałam by przyszedł itdCzarna nawet nie wyobrazam sobie co to bylaby za radoscJeszcze nie dawno strasznie chcialam zeby zdazyla przed urodzinami, ale teraz sobie mowie ze to bez sensu, kilka tygodni w ta czy ta.Jakos wytrzymam.Tobie to dobrze jakies "szybkie"te twoje dzieciaczki.A powiedz mi Sami tak sam zaczal chodzic czy jakos go zachcaliscie, tzn. czy duzo prowadziliscie go za raczki itd.?
ppatqa dzieki
eee PIĘKNIE!!!!!!!!!!!Agniesia na drugie pojdzie na pewno
no no no rozkręca nam się LenkaAsiu gratulacje dla Rafałka
Nasza wczoraj za rączki szła na podwórku za Karoliną a do tej pory jak ją łapałam za rączki to siadała zaraz na pupę więc teraz i u nas jakiś postęp jest
Gratki dla pażdzioszków!
Mój tak własnie zaczynał BRAWO
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dobry spsob Chyba tez tak zaczne robicAgniesia na drugie pojdzie na pewno
Brawo U nas jeszcze do niedawna jak sie bralo Oliwke za jedna raczke to siadala a teraz za jedna juz idzieAsiu gratulacje dla Rafałka
Nasza wczoraj za rączki szła na podwórku za Karoliną a do tej pory jak ją łapałam za rączki to siadała zaraz na pupę więc teraz i u nas jakiś postęp jest
BRAWOGratki dla pażdzioszków!
No tez mi sie wydaje to pojdzie lada momentGratulacje postepow dla wszystkich maluchow.Jestesmy swietnym przykladem ze kazde dziecko jest inne.
Moja mala nie "poszla na roczek"ale trudno.Nauczyla sie za to stac bez trzymania niczego wiec mysle ze to juz niedlugo....
U mnie wczoraj Oliwce udalo sie kilka sekund postac samej bo wziela cos w jedna raczke pozniej w druga i myslala zee sie czegos trzyma i tak stala chwile ssama z ta rzecza w raczkach
reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A ja musze się pochwalic :-) Mój łobuziak dzisiaj coraz odwazniej robi kroczki i juz sam się puszcza i biegnie kilka kroczków do czegos co sie moze złapac :-) Narazie nie duze odległosci ale fajnie to mu idzie :-)
Podziel się: