magdziunia
Październikowa Mama'08
Kaka napewno Hania zrobi Wam niespodziankę i już wkrótce ładnie przemaszeruję pokój albo i całe mieszkanko :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KAKA a co ci sie tam spieszy?Jeszcze bedziesz mowic zaraz ze jak to fajnie bylo jak Hanka jeszcze nie chodzilaU nas tez widac daleko jeszcze do samodzielnego chodzenia Ale ja sie tym wcale nie przejmuje choc nie powiem ze nie chcialabym aby oliwka zaczela pomalu stawiac kroczki Przyjdzie i na nasze panny czas Zobaczysz ze Hanka zacznie chodzic a ja z Oliwka nadal bedziemy nie chodzace Oliwka jeszcze nie lazi a tak strasznie lobuzuje Mowie wam ona wszedzie wlezie A czegos jej nie daj to jest ryk przez pol godziny A chce wszystko wiec wiecznie ryczy bo jej zakazujemyO jak słodko...kiedy ja sie doczekam?
BRAWO OGROMNE GRATKIAlicja dziś po raz pierwszy się puściła zrobiła co prawda parę kroczków ale za to chyba załapała że może chodzić bo później próbowała ciągle to powtórzyć. Nie zrobi co prawda więcej niż 3 kroczki na raz ale to już coś. A ja fruwam z radości. A już traciłam nadzieję że "przejdzie roczek":-)
A u nas nowy postęp, siedzi na nocniku i szybciutko z niego ucieka i sika na podłogę