reklama
Mama Maksa
październikowa mama
Dajcie już spokój bo naprawde robi sie nieprzyjemnie. Halo zobaczcie od czego jest ten wątek i prosze sie stosowac ;-)
hahaha cyrk!!!
żartujecie sobie nikt nie pozwoli sobie na upomnienia żadna matka!!! bo kazda wiec o dla jej dziecka jest wazne!!!i nie skrzywdzi go !!a jak ktoras mamusia ma swoje zasady to jej sprawa i niech na sile innym ich nie wpaja a tym bardziej krytykuje!! to tyle dobranoc
żartujecie sobie nikt nie pozwoli sobie na upomnienia żadna matka!!! bo kazda wiec o dla jej dziecka jest wazne!!!i nie skrzywdzi go !!a jak ktoras mamusia ma swoje zasady to jej sprawa i niech na sile innym ich nie wpaja a tym bardziej krytykuje!! to tyle dobranoc
moli81
Mamuśka Mikuśka
Dajcie już spokój bo naprawde robi sie nieprzyjemnie. Halo zobaczcie od czego jest ten wątek i prosze sie stosowac ;-)
jak napisałaś HALO,to odrazu zanuciłam HALO,TO JAAAA,LECĘ DO CIEBIE ŚWIATŁOWODEM,MAM DO PRZEBYCIA DŁUGA DROGĘ,HALOOO TO JAAAA
a tak poważnie,to się dołączam to Elwiry i cytuję "od czego jest ten wątek i prosze sie stosowac ;-)"co by wątek nie wymarł śmiercią tragiczną,bo jak ten umrze,to następne też zaczną:-(
Mama Maksa
październikowa mama
Gratki gla HaniMasz racje...
No to zeby nie było. Hanka w koncu dziś na moment przyjeła pozycje do raczkowania i jestem z niej dumna;-)
Mój tez przykmuje taką pozycje ale ta jego pulchna dupcia nie chce sie ruszyc z miejsca w takiej pozycji. Jedynie BUJU BUJU robi
Bartusiek zdolniusiek:-)po mamusi Natusi:-);-)
Ha ha ha dzięki
Powolutku, powolutku Bartuś dogania paździoszkowe postępowe dzieciaczki
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KATE odemnie rozkaz MASZ NADAL TUTAJ DO NAS PISAC :-)
KONIEC Z KLOTNIAMI :-)
Gratki dla HANKI I BARTUSIA :-)
MAKSIOWA oliwka sie od wczoraj rozbujala i robi BUJU BUJU jestem ciekawa kiedy wystartuje :-)
KONIEC Z KLOTNIAMI :-)
Gratki dla HANKI I BARTUSIA :-)
MAKSIOWA oliwka sie od wczoraj rozbujala i robi BUJU BUJU jestem ciekawa kiedy wystartuje :-)
reklama
Mama Maksa
październikowa mama
DOROTKA mój jakoś nie chce na czworakach wystartować. Nic nie kuma nawet jak głupia chodziłam wokół niego żeby mu pokazać ale patrzyła na mnie jak na wariatke
Podziel się: