Mama Maksa
październikowa mama
DOROTKO nie maksio tylko pełza nie raczkuje jeszcze. Pełza jak żołnierz i do tego jeszcze ranny;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super i gratki dla Oliwci - Dorotko bo to tak będzie.No to i ja sie przyszlam pochwalic Oliwka non stop chce sie podnoscic Jak ona siedzi a ja na przeciwko to zaraz sie mnie chwyta i i stara sie stana na nozki Przy wstawaniu lub staniu Nie stoi na paluszkach Tylko czasem przekrzywi stupke
od dzis sie ROZBUJALA lezy na brzuszku i robi BUJU BUJU brzuszek wtedy odrywa i na kolankach i raczki uklada jak do aczkowania Ja widze ze z tego BUJU BUJU moze wyjc za kilka dni raczkowanie Bo Oli coraz czesciej podnosi brzuszek i ma pozycje do prawdziwego raczkowania :-)
Gratki dla Hanusi
A mój maksio zakumał dzis że właściwie to można sie poruszać i że świat nie kończy sie na dywanie. I o to jakie sobie spacery dziś urządzał
1. mama ja jestem pod stołem
2. A do pralki moge wejsć?
3. Kocham lodówke i tego chłopca co sie w niej odbija
4. A w szufladzie co znajde?
U as to mamusia robi kosi kosi, Bartuś śmieje się wtedy w głos no ale sam nie chce.
Jak próbuję jego rączkami klaskać to łóapie za moje i klaszcze moimi
No no mieszkanie zwiedzone
U nas coraz ładniej raczkuje ale ... do tyłu.
Np jak chce dostać zabawk która leżyprzed nim to podnosi tyłek i robi kroczki do tyłu i złości że zabawka się oddala
Ale leżąc na brzuszku coraz częściej przewraca się na boczek jak do siadania.:-)
Więc pewnie na dniach sam usiądzie:-)