Zazuu
Fanka BB :)
Dziękuję, przynajmniej się czegoś nauczę ale jakby były takie kreski jak na zdjęciu w pierwszych 10 minutach to może coś być na rzeczy?
Jakby były to by była ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, przynajmniej się czegoś nauczę ale jakby były takie kreski jak na zdjęciu w pierwszych 10 minutach to może coś być na rzeczy?
raczej fabryczna i jakby ciut zalany czy tylko mi się wydaje że jest zafarbowany na żóltawoHej,czy to fabryczna ,czy jest cos na rzeczy? Zdjecie zrobione 6min po. Na tescie pisalo aby odczytac po 5min. Czulosc 25. Przepraszam za kiepską jakosc,ale aparat nie chce mi cos ostrosci łapać…
Nie widzę tu drugiej kreskiHej,czy to fabryczna ,czy jest cos na rzeczy? Zdjecie zrobione 6min po. Na tescie pisalo aby odczytac po 5min. Czulosc 25. Przepraszam za kiepską jakosc,ale aparat nie chce mi cos ostrosci łapać…
Wydaje ci sie ale tez obstawiam fabryczna. Poczekam do jutra i zrobie z rana,bo dzis byl test po poludniuraczej fabryczna i jakby ciut zalany czy tylko mi się wydaje że jest zafarbowany na żóltawo
Tak zdjęcie wyszło. Poza tym brak kreski autorko, niestetyraczej fabryczna i jakby ciut zalany czy tylko mi się wydaje że jest zafarbowany na żóltawo