reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kręcimy hula hop i chudniemy - daje cuda

Mari88 ja mam to droższe i w sumie może też czas go wyciągnąć i zacząć kręcić :)) a efekty są napewno bo ja po 2 tygodniach zauważylam ubytek tłuszczyku na boczkach :D

reklama
Witam!
I ja postanowiłam pokręcić :tak: Mam takie zwykłe kółko, tylko je obciążyłam i ma nieco ponad 600 gram. A i tak kręcąc wczoraj jakieś 20 minut dzisiaj mam wielkiego siniaka na biodrze :szok: Zobaczę czy dam radę dzisiaj kręcić.

A jak u Was też macie siniaki ?

I czy wiecie, że powinno się kręcić w obie strony, a nie tylko jedną, bo można mieć potem nierówne wcięcie w talii :baffled:
Ja tylko w jedną stronę umiem kręcić, w druga się uczę.

Edysiek ja też mam siniaki na brzuchu :-) a co do kręcenia to kręce tylko w jedną strone bo w drugą nie potrafie hah :-)

Alusia no to kręcimy :-)
Tyle, że ja muszę stopniowo się przyzwyczaić, bo te siniaki bolą jak diabli :szok: i tylko z 5 minut dałam radę.
A ile dziennie kręcisz?
Kurcze jednak waga dużo daje, bo wcześniej jak kręciłam jeszcze lekkim, to i godzinę mogłam a teraz trochę cięższe i już mnie poobijało. Jak się przyzwyczaję to kupię sobie takie z wypustkami :tak:

No ja mam te z wypustkami 1,5kg i kręce 20 mniut dziennie :-D ale zaczynałam od 5. Najdłużej kręciłąm kiedyś po 40 mniut :-) No to kręcimy :) zobaczymy potem efekty :-)

Wydaje mi się żę tak. Ja mam troszke cięższe bo waży 1,5kg ale to mały pikuś i bez problemu kręciłąm od początku :-)

reklama
Jolit@ a kręciłaś kiedyś hula hoop ?
Mi to zawsze sprawiało frajdę, tylko teraz w drugą stronę muszę nauczyć się kręcić.
Myślę, że takie jak wybrałaś będzie ok :tak:

Do góry