reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kręcimy hula hop i chudniemy - daje cuda

reklama
dziewczyny próbować i jeszcze raz próbować aż się uda. Ja po pierwszej ciązy kręciłam taka zwykłą hula-hop z marketu dla dzieci i obciążyłam ją sobie tak, ze wsypałam do niej piasku i była cięższa. Podpowiem jeszcze dla początkujących, że dużo łatwiej i lepiej kręci się tymi hula-hop z większą średnicą niz tymi małymi. Życzę powodzenia, jak zaczynam kręcic bo mam kilka centymetrów do zrzuceniai w tali i w bioderkach

Dziewczyny czy któraś kręci dalej hula-hop,zainteresowało mnie to...właśnie szukam na internecie takiego hula i zacznę chyba kręcić z wami;-)

ps.a co myślicie o takich z masażem kulkowym,znalazłam takie na allegro

Ostatnia edycja:
Witam :-):-):-)
Nie jestem gruba ale niestety brzuszek po ciąży odstaje no i troszkę tłuszczyku sie zebrało na bioderkach więc zakupiłam hula hop takie profesjonalne z wypustami i zaczynam kręcić, ciekawa jestem efektów, zapał mam ogromny a to chyba najważniejsze, która się do mnie dołączy?

witam,
ja już trochę kręciłam, ale po tygodniu mi się znudziło...
Ale mogę dołączyć, zawsze to jakaś motywacja ;)
Tylko ja mam zwykłe hula hop dla dzieci, jak pohulam dłużej to kupię sobie te, o którym Wy piszecie :)
Skoro dzisiaj poniedziałek, to zaczynam znowu od dzisiaj :D

No ja już kręcę tydzień z przerwą na sobotę i niedziele i poza siniakami to żadnych rezultatów nie widzę :-p:-p:szok::szok:
Ale kręcę dalej wiadomo że od razu nie schudnę w talii :tak::tak:

Ja z chęcią się dolączę
bo ostanio nie kręcilam hula hop.
Nie mialam motywacji
ale razem zawsze razniej

reklama
Widzę ze nie wiele z nas kręcilo hula hop
dzisiaj zaczynam od nowa
Obym wytrzymala przynajmniej z tydzien
bo ostatnio nic mi się nie chce robic

Do góry