reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kręcimy hula hop i chudniemy - daje cuda

reklama
czesc Dziewczyny

kręciłam hh z wypustkami przed ciążą i efekty były super, dlatego chcę teraz wrócić do kręcenia. Mam pytanie, po jakim czasie po porodzie można zacząć znowu kręcić?
Nie wiem ile jeszcze muszę czekać a już nie mogę się doczekać.
pozdrawiam wszystkie mamusie :-)

ja kręciłam takim zwykłym hula hop z tesco a że było lekkie to rozkleiłam i nasypałam kaszy i zakleiłam wtedy dużo lepiej sie kręci jak jest cięższe.Ale podobno trzeba kręcic tak 15 minut dziennie minimum ja kręcilam po 5 więc efektu nie bylo.

witajcie kręcące dziewczynki, kręcicie jeszcze? Jakieś efekty? ja też po porodzie kupiłam takie zwykłe, lekkie, pokręciłam parę razy i poszło w kąt, tak spadało. Miałam wsypać piasku ale jakoś wypadło mi z głowy i tak dalej sobie leży gdzieś. S umie ten wątek mi o nim przypomniał.. Może zacznę też, bo mimo że prawie 11 miesięcy od porodu a mi dalej oponka zwisa :(

hej.

równiez się dopiszę:tak:

mam hula hop z wypustkami, no i racja jest ciezkie ale ja to gibka jestem i moge krecic...... wyginajac sie w rozne strony hehe.. no i faktyczne trzeba wprawy, na poczatku byly siniaki.

krecilam po 1 ciazy , ale nie mierzylam sie i nawet nieiwem czy mi pomoglo,
ale teraz sie zmobilizuje:-D

reklama
hej :) dziś przeczytałam o tym hula hop i się nakręciłam :) zawsze lubiłam kręcić hula hopem jak byłam młodsza to i może teraz czas sięgąć po tę zabawkę z dzieciństwa żeby odzyskać zgrabną sylwetkę :)
przeglądałam na allegro oferty- byle dobre, ale byle tanie :) może ktoś ocenić:
KOŁO HULA HOP HOOP Z PODWÓJNYM MASAŻEM MASAŻ (2122364016) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub takie http://www.sport-shop.pl/urzadzenie-hula-hop-90cm-p-4308.html
albo zaproponować jakieś dobre/sprawdzone?
czekam :)) bo się nakręciłam, że hoo hoo :)

Ostatnia edycja:
Do góry