Kachn@
Zaangażowana w BB
ja podobnie jak "plastelinka5" polecam hurtownię na ul.św.King, właśnie tam kupowałam większość rzeczy do wyprawki ... obsługa bardzo pomocna i miła pomimo iż trafiłam do nich 10 min przed zamknięciem i to w sobotę żadna z dwóch Pań obsługujących nie marudziła i były bardzo pomocne w sumie z mojej winy zamknęły chyba z pół godziny później więc naprawdę polecam ... jeśli chodzi o same zakupy to jak robi się zakupy powyżej 200zł jednorazowo to ceny są liczone hurtowe (nawet jak kupuje się pojedyncze rzeczy) zawsze to troszkę taniej np za komplecik "kaftanik, śpiochy i czapeczka" coś koło 30 zł (a hurtowo jakieś 5zł mniej) w sumie przy moim rachunku coś koło 370zł - po przeliczeniu w domu zaoszczędziłam ponad 100zł
a zakupy były moim zdaniem udane ... kupiłam 2 komplety kaftanik, śpiochy i czapeczka/rękawiczki, 2 czapeczki, 2 pary rękawiczek, 3 body, 2 pajace, 1 ogrodniczki welurowe (przesłodkie z motywem słonika;-), przewijak zakładany na łóżeczko, kocyk, ręcznik z kapturkiem, 3 butelki (małe), smoczek, gruszkę, nożyczki, grzebień ze szczotką, mydełko, oliwkę, podkład nieprzemakalny do łóżeczka, 10 pieluch tetrowych, 3 pieluchy flanelowe, paczkę majtek jednorazowych, 3 paczki mokrych chusteczek do pupy (duze opakowania - promocja kup 2 a 3 za darmo), termometr ... to chyba wszystko ale nie jestem pewna nie mniej jednak uważam zakupy za bardzo udane .... jeszcze raz polecam
pozdrawiam wszystkie oczekujące i te już cieszące się pociechami
a zakupy były moim zdaniem udane ... kupiłam 2 komplety kaftanik, śpiochy i czapeczka/rękawiczki, 2 czapeczki, 2 pary rękawiczek, 3 body, 2 pajace, 1 ogrodniczki welurowe (przesłodkie z motywem słonika;-), przewijak zakładany na łóżeczko, kocyk, ręcznik z kapturkiem, 3 butelki (małe), smoczek, gruszkę, nożyczki, grzebień ze szczotką, mydełko, oliwkę, podkład nieprzemakalny do łóżeczka, 10 pieluch tetrowych, 3 pieluchy flanelowe, paczkę majtek jednorazowych, 3 paczki mokrych chusteczek do pupy (duze opakowania - promocja kup 2 a 3 za darmo), termometr ... to chyba wszystko ale nie jestem pewna nie mniej jednak uważam zakupy za bardzo udane .... jeszcze raz polecam
pozdrawiam wszystkie oczekujące i te już cieszące się pociechami